Caseware breidt wereldwijde voetafdruk uit met de overname van haar strategische partner en softwaredistributeur Audicon

23-09 14:29 | bron: AccountancyWorld

TORONTO - Caseware, wereldleider in SaaS op het gebied van accountancy, analytics en audits, heeft vandaag de overname aangekondigd dat het Audicon GmbH heeft overgenomen (samen met Audicon Technologies GmbH en Audicon S.R.L, gezamenlijk "Audicon"), een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en diensten met betrekking tot audit, risico en compliance. Audicon bestaat al 25 jaar, telt 140 medewerkers en heeft vestigingen in Düsseldorf en Stuttgart, Duitsland, en Cluj ,Roemenië.  

"Onze overname van Audicon zet onze reis voort om Caseware te vestigen als leider op het gebied van accountancysoftware en wereldwijde voorkeurspartner", aldus Caseware CEO David Osborne. “We zijn voortdurend op zoek naar versterking van onze oplossingen die aan onze klanten worden aangeboden en met de toevoeging van Audicon kan Caseware meer mogelijkheden bieden binnen de Duitstalige markt en een grotere aanwezigheid verwerven in Europa en andere internationale markten. De combinatie van Audicon's diepgaande methodische en technische expertise met Caseware's erfenis van vertrouwen en bewezen track record van innovatie is een win-win voor alle belanghebbenden." 

Meer dan 90 van de best verkopende Duitse bedrijven vertrouwen op de oplossingen van Audicon. Op het gebied van gemeentelijke controles ondersteunt Audicon al meer dan 12 jaar accountants bij de controle van jaarrekeningen. Meer dan 45.000 gebruikers, douane- en belastingcontroleurs maken hierbij gebruik van de oplossingen van Audicon.  

"We zijn verheugd om formeel lid te worden van de Caseware-familie na meer dan twee decennia een vertrouwde partner te zijn geweest", zegt Audicon Managing Director Jörg Fuhrmann. “Onze gedeelde waarden van innovatie, klanttevredenheid en samenwerking maken dit een ideaal partnerschap. Samen zullen we het volgende hoofdstuk in de transformatie van accounting en audit software schrijven.” 

Audicon Managing Director Michael Schleupen voegt toe: “Al meer dan 30 jaar laat Caseware zien dat het hebben van het juiste platform, de juiste tools en ondersteuning, ondersteund door sterke partners en innovatie het raamwerk voor succes is. We kijken ernaar uit om als onderdeel van Caseware nauwer samen te werken aan nieuwe cloudgebaseerde oplossingen, waaronder analytics en andere toepassingen.” 

“Onze klanten vertrouwen op ons advies, onze efficiënte oplossingen en onze innovatieve software”, zegt Audicon Managing Director Axel Zimmerman. "Caseware is de perfecte partner om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen, waardoor we verder kunnen innoveren en de best mogelijke producten en optimale diensten kunnen ontwikkelen die onze klanten nodig hebben." 

Audicon is Caseware's vierde acquisitie in Europa en volgt na eerdere acquisities zoals Auditware (Verenigd Koninkrijk), FSR - Danske Revisorer (Denemarken) en Caseware Nederland B.V. (Nederland). 

 

Bron: Caseware - partner AccountancyWorld

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
23 sep Gemiddelde omzetgroei mkb in maand tijd gehalveerd 
23 sep Caseware breidt wereldwijde voetafdruk uit met de overname van haar strategische partner en softwaredistributeur Audicon
23 sep ABN AMRO: veel kantoren voldoen nog niet aan duurzaamheidseisen
23 sep Bedrijven boeken recordwinst in tweede kwartaal
23 sep Hét accountancy event van 2022, ben jij erbij?
23 sep Webinar Novak en KING Software
22 sep Duits OM doet inval bij KPMG in Frankfurt
22 sep Global Financial Centres Index: New York bovenaan, Moskou daalt
22 sep Belegger ziet bijna 10 miljard euro aan aandelenwaarde verdampen
22 sep Prinsjesdag 2022: de belangrijkste wijzigingen voor jouw aangifte
22 sep Bij AFAS ben je welkom voor fiscaal: ‘’Jij wil toch kunnen vertrouwen op je fiscale leverancier?’’
22 sep Kom naar hét NIVE Controllerscongres op 12 oktober 2022
21 sep Adriaansens: 'Steun mkb'ers moet in november geregeld zijn'
21 sep Hoe ver bent u met digitalisering? Laat het ons weten en maak kans op een VVV-bon!
21 sep Hoger minimumloon kost werkgevers en overheid miljarden
21 sep Ondernemers bezorgd over lastenverzwaringen en hogere lonen
21 sep Prinsjesdag 2022: de belangrijkste maatregelen op een rij
21 sep Whitepaper: Voordelen van online salarissoftware
21 sep Hoe OZCAR zichzelf en ondernemers helpt met WeFact
20 sep Overheid wees onterecht coronasteun voor groep starters af
20 sep Nieuwe rol voor NBA-directeur Berry Wammes
20 sep Bloomberg: veel Europese banken geven alleen mannen topfuncties
20 sep Europese Unie wil EU first kunnen opleggen aan leveranciers in crisistijd
20 sep Exact Accountancydag 28 september – Tijd voor Toekomst
20 sep Column Theo Gommer: Fiscaal Pensioenrecht
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?