Verkiezing Exact Cloud Award 2022 van start voor 10e editie

DELFT - De verkiezing van de meest onderscheidende, innovatieve en efficiënt werkende administratie- en accountantskantoren is van start! De Cloud Awards worden voor de tiende keer toegekend in vier verschillende categorieën in oktober 2022. Alle administratie- en accountantskantoren in Nederland maken kans, ongeacht grootte, aantal klanten of oprichtingsdatum!

Vernieuwde opzet van verkiezing
Voor de 2022 editie zijn de klanten van accountants & boekhouders bepalend wie genomineerd worden. Accountants en administratiekantoren kunnen zich niet zelf aanmelden zoals voorgaande jaren, de ondernemers bepalen dit jaar namelijk de winnaars!

De winnaars van de Cloud Award 2022 worden bepaald aan de hand van een onderzoek onder meer dan 45.000 ondernemers. Dit wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. Ondernemers beoordelen de dienstverlening en ondersteuning van hun accountantskantoor. Alle genomineerden door klanten van kantoren, worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. De vakjury bestaat uit brancheorganisatie Novak, AccountancyWorld, de 4 Cloud Award winnaars van 2021 en Martin van Vliet namens Exact als juryvoorzitter.

Op basis van die resultaten worden winnaars gekozen in 4 categorieën: De Cloud Award 2022, Innovatie Award, Samenwerking Award en Crowd Award. Exact maakt de winnaars bekend tijdens een Accountancy event op 6 oktober 2022 en zal via media bekend worden gemaakt. Juryvoorzitter Martin van Vliet: “De Cloud Award-verkiezing is een zoektocht naar accountants- en administratiekantoren die op het gebied van innovatie en online samenwerking een praktijkvoorbeeld zijn voor hun vakgenoten. Door het brede veld aan deelnemers, is een plek in de finale weggelegd voor kantoren die écht bewezen focus hebben op innovatie en samenwerking.”

Winnaars van 2021
Tijdens de 2021 editie was de winnaar van de Exact Cloud Award, A-kantoor uit Utrecht. “We verkopen aandacht, geen tijd. Honderd procent digitaal samenwerken en daarmee real-time inzicht verkrijgen, is de basis voor onze adviesgerichte werkwijze. Tijd en aandacht voor kennisopname bij team- en klantadaptatie zijn belangrijke actiepunten binnen onze strategie.”, aldus Cecilia Blok en Marcel Koppers van A-kantoor over hun winnende aanpak. Beluister het podcast interview.

De Cloud Award voor Innovatie werd uitgereikt aan Rockit Finance, Dijck & De Ridder ontvingen de Cloud Award voor Samenwerking. En de Crowd Award, de onderscheiding voor het kantoor met de meeste publieksstemmen, werd gewonnen door Worrell & Jetten. Beluister alle interviews met de winnaars van de vorige editie via de Spod On Accountancy podcasts.

Waar staat de Cloud Award voor?
De Cloud Award is na reeds 9 edities een begrip in de markt. Als winnaar word je door de branche en klanten gezien als een vooruitstrevend en toonaangevend kantoor. Zij staan hierdoor te boek als een aantrekkelijke werkgever, weten meer talent naar zich toe te trekken en levert de titel hen tot op de dag van vandaag nieuwe mooie klanten en opdrachten op.

Meer informatie over de 2022 Cloud Awards is te lezen op de website van Exact.

 

Bron: Exact - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws