Ook Denetax sluit zich aan bij Vermetten

DIESSEN - Vermetten | accountants en adviseurs gaat een nieuwe samenwerking aan. Per 1 juli sluit Denetax zich aan bij het Brabantse accountancy- en advieskantoor. 

Vermetten | accountants en adviseurs is een full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken ruim 200 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant, waaronder Diessen, Gilze, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk.  

Denetax is een advieskantoor voor MKB ondernemingen, DGA’s en Vermogende Particulieren. Met een team van professionals worden vanuit de vestiging in Diessen ondernemers en DGA’s ondersteund in het realiseren van hun financiële toekomstdoelen.   

De diensten van Denetax zullen vanaf 1 juli 2022 worden voortgezet onder de naam Denetax Vermetten | accountants en adviseurs. De diensten worden verricht vanuit de huidige vestiging aan de Willibrordusstraat 12 in Diessen. Aan het einde van het jaar worden de krachten én expertise van onze medewerkers gebundeld door vanuit één hoofdlocatie te gaan werken.    

Voor Denetax biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de diensten op het gebied van belastingadvies biedt Vermetten | accountants en adviseurs onder andere accountancy, audits, corporate finance, juridische dienstverlening, vastgoedadvies, financial planning, HR-advies en estate planning. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat vertegenwoordigd is in vijftig landen wereldwijd. 

Laatste nieuws