Een complete ‘productiestraat’ | Harvest Finance

17-03 06:05 | bron: AccountancyWorld

AMERSFOORT - Maarten Roordink is CEO van Harvest Finance en sinds de start van het kantoor in 2015 op zoek naar innovatieve, ondersteunende oplossingen voor het realiseren van efficiënte processen en een ultieme financiële dienstverlening voor zijn klanten. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor de oplossingen van Accountancy Gemak. Hiermee kan hij een groot deel van de administratieve handelingen automatiseren en de communicatie met de klant stroomlijnen. Door de inzichten uit de dashboards te combineren met zijn kennis en ervaring als accountant en ondernemer, draagt hij concreet bij aan het succes van zijn klanten.

Grandioos

“De overgang naar Accountancy Gemak begon voor ons met Boekhoud Gemak. Na wat initiële problemen vlak na de overstap, ben ik nu echt heel content met deze oplossing. Boekhoud Gemak is super eenvoudig te integreren met marktspecifieke bedrijfssoftware waar onze klanten al mee werken, echt grandioos. Fiscaal Gemak beschikt over alle denkbare functionaliteit voor het doen van aangiftes. Voorheen hadden we geen fiscale oplossing, maar nu pakken we IB- en Vpb-aangiftes en dergelijke er gewoon bij. De aanschaf was best een grote stap, maar het levert ons nu concreet extra opdrachten op. Communicatie Gemak maakt het leven ook een stuk makkelijker en overzichtelijker. Moest je je klant voorheen per mail vragen om de aangifte te accorderen en vooral niet vergeten om deze toestemming ergens goed te bewaren, nu loopt goedkeuring veilig via het systeem. Na vastlegging van de goedkeuring van de klant wordt de aangifte automatisch doorgestuurd naar De Belastingdienst. Rapportage Gemak tenslotte werkt ook heel fijn, het begeleidt je stap voor stap door het proces wat uiteindelijk resulteert in een mooi rapport.”

Rust en zekerheid

“Met Accountancy Gemak hebben we een totaaloplossing die alle aspecten van onze dienstverlening ondersteunt. Je hoeft gegevens maar één keer in te voeren en vervolgens wordt de informatie in de andere applicaties hergebruikt. Communicatie Gemak is over de oplossingen heen de centrale plek waar communicatie met de klant wordt vastgelegd. De manier waarop alle individuele onderdelen van Accountancy Gemak met elkaar samenwerken, is echt wel uniek. Ik denk niet dat veel andere softwareleveranciers dat zó goed voor elkaar hebben. Een ondernemer wil wat betreft de financiële afhandeling van zijn bedrijf rust en zekerheid en dat krijgt hij bij ons. Doordat we met Accountancy Gemak processen goed op orde hebben, voorkomen we bovendien dat klanten onnodig geld verliezen. Bijvoorbeeld door bonnetjes direct te digitaliseren waarmee je voorkomt dat ze zoekraken en je de bedragen niet meer kunt aftrekken.”

"Door de efficiency die ik met Accountancy Gemakt realiseer, blijft er meer tijd over voor de leuke kanten van mijn vak: meedenken met de klant."

Verkooptool

“Scherpe tarieven zijn belangrijk, maar het echte verschil maak je voor je klant met de kwaliteit van je advies. Waar wij én onze klanten dan ook heel enthousiast van worden, is het inzicht dat Accountancy Gemak geeft in de diverse aspecten van de bedrijfsvoering. Aansprekende dashboards die je eenvoudig zelf kunt aanpassen, geven ons en de klant goed inzicht in hoe ze er financieel voorstaan. En waar eventueel nog winst te behalen is. Rapportage Gemak heeft ook een mooie visualisering van het jaarrapport met kerngetallen, verrassende dwarsverbanden en grafiekjes. Je kunt dit eigenlijk zien als een extra adviesrapport, een perfecte tool om een goed gesprek met je klant te beginnen. Dat je inzicht geeft in zaken wordt echt enorm gewaardeerd en niet alleen door bestaande klanten. Als ik kennismaak met ondernemers en hen de aansprekende professionele tools laat zien waar ons kantoor mee werkt, dan is dat in 9 van de 10 gevallen genoeg om hen te overtuigen klant bij ons te worden.”

Meer over Exact Online Accountancy

 

Bron: Exact - partner AccountancyWorld

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
31 mrt De evolutie van accountancy
31 mrt Een stap vooruit: hoe je klanten gerichter bijstaat tijdens een consolidatie
31 mrt BrainSys grote winnaar tijdens de 35e editie van de Exact Partner van het Jaar event
31 mrt Geen meerderheid voor links plan om belastingvoordeel uit te kleden
31 mrt Inflatie neemt af naar 4,4 procent: boodschappen wel flink duurder
31 mrt Hoe slim en efficiënt werkt jouw accountantskantoor?
31 mrt In deze 6 stappen stoom je jouw accountantskantoor klaar voor de toekomst
31 mrt Hoe zit het met de vertrouwenspersoon?
30 mrt Adviescollege voor beroepsreglementering (ACB) publiceert jaarplan 2023
30 mrt NBA past correctie toe bij beoordeling kennistoets 2022
30 mrt Banken: schade fraude betalingsverkeer bijna 61 miljoen in 2022
30 mrt Kredietverzekeraar vreest bijna 80 procent meer faillissementen
30 mrt Bonden: werknemers ING in Noordoost-Nederland in staking
30 mrt Bescherm het vertrouwen van je klanten: veilige gegevensopslag voor accountants
30 mrt Inspelen op de vragen in de markt, welke prijsstrategie kies jij als accountant?
30 mrt MKB sloot 2022 af met gemiddelde omzetdaling van 0,25%
29 mrt Marshoek B.V. gaat samen met de Jong & Laan
29 mrt Voorzitter UBS dankbaar voor bereidheid Hamers om terug te treden
29 mrt FTX-oprichter ook verdacht van omkoping Chinese beambten
29 mrt Hamers vertrekt bij UBS
29 mrt Franse justitie doet inval bij banken om dividendfraude
29 mrt Zó kun je als accountant Agile werken | Agile kenmerken
29 mrt Webinar RPA: dit zijn de vijf key take-aways (video)
28 mrt Kaag geeft antwoord op Kamervragen over accountancysector
28 mrt CPB: pas op met belastingmaatregelen om gedrag te sturen
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?