Een complete ‘productiestraat’ | Harvest Finance

21-06 06:01 | bron: AccountancyWorld

AMERSFOORT - Maarten Roordink is CEO van Harvest Finance en sinds de start van het kantoor in 2015 op zoek naar innovatieve, ondersteunende oplossingen voor het realiseren van efficiënte processen en een ultieme financiële dienstverlening voor zijn klanten. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor de oplossingen van Accountancy Gemak. Hiermee kan hij een groot deel van de administratieve handelingen automatiseren en de communicatie met de klant stroomlijnen. Door de inzichten uit de dashboards te combineren met zijn kennis en ervaring als accountant en ondernemer, draagt hij concreet bij aan het succes van zijn klanten.

Grandioos

“De overgang naar Accountancy Gemak begon voor ons met Boekhoud Gemak. Na wat initiële problemen vlak na de overstap, ben ik nu echt heel content met deze oplossing. Boekhoud Gemak is super eenvoudig te integreren met marktspecifieke bedrijfssoftware waar onze klanten al mee werken, echt grandioos. Fiscaal Gemak beschikt over alle denkbare functionaliteit voor het doen van aangiftes. Voorheen hadden we geen fiscale oplossing, maar nu pakken we IB- en Vpb-aangiftes en dergelijke er gewoon bij. De aanschaf was best een grote stap, maar het levert ons nu concreet extra opdrachten op. Communicatie Gemak maakt het leven ook een stuk makkelijker en overzichtelijker. Moest je je klant voorheen per mail vragen om de aangifte te accorderen en vooral niet vergeten om deze toestemming ergens goed te bewaren, nu loopt goedkeuring veilig via het systeem. Na vastlegging van de goedkeuring van de klant wordt de aangifte automatisch doorgestuurd naar De Belastingdienst. Rapportage Gemak tenslotte werkt ook heel fijn, het begeleidt je stap voor stap door het proces wat uiteindelijk resulteert in een mooi rapport.”

Rust en zekerheid

“Met Accountancy Gemak hebben we een totaaloplossing die alle aspecten van onze dienstverlening ondersteunt. Je hoeft gegevens maar één keer in te voeren en vervolgens wordt de informatie in de andere applicaties hergebruikt. Communicatie Gemak is over de oplossingen heen de centrale plek waar communicatie met de klant wordt vastgelegd. De manier waarop alle individuele onderdelen van Accountancy Gemak met elkaar samenwerken, is echt wel uniek. Ik denk niet dat veel andere softwareleveranciers dat zó goed voor elkaar hebben. Een ondernemer wil wat betreft de financiële afhandeling van zijn bedrijf rust en zekerheid en dat krijgt hij bij ons. Doordat we met Accountancy Gemak processen goed op orde hebben, voorkomen we bovendien dat klanten onnodig geld verliezen. Bijvoorbeeld door bonnetjes direct te digitaliseren waarmee je voorkomt dat ze zoekraken en je de bedragen niet meer kunt aftrekken.”

"Door de efficiency die ik met Accountancy Gemakt realiseer, blijft er meer tijd over voor de leuke kanten van mijn vak: meedenken met de klant."

Verkooptool

“Scherpe tarieven zijn belangrijk, maar het echte verschil maak je voor je klant met de kwaliteit van je advies. Waar wij én onze klanten dan ook heel enthousiast van worden, is het inzicht dat Accountancy Gemak geeft in de diverse aspecten van de bedrijfsvoering. Aansprekende dashboards die je eenvoudig zelf kunt aanpassen, geven ons en de klant goed inzicht in hoe ze er financieel voorstaan. En waar eventueel nog winst te behalen is. Rapportage Gemak heeft ook een mooie visualisering van het jaarrapport met kerngetallen, verrassende dwarsverbanden en grafiekjes. Je kunt dit eigenlijk zien als een extra adviesrapport, een perfecte tool om een goed gesprek met je klant te beginnen. Dat je inzicht geeft in zaken wordt echt enorm gewaardeerd en niet alleen door bestaande klanten. Als ik kennismaak met ondernemers en hen de aansprekende professionele tools laat zien waar ons kantoor mee werkt, dan is dat in 9 van de 10 gevallen genoeg om hen te overtuigen klant bij ons te worden.”

Meer over Exact Online Accountancy

 

Bron: Exact - partner AccountancyWorld

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
01 jul Accountancy niet sexy?!
01 jul 8 handige sales en marketing handvatten en methodes voor accountants
01 jul Ook Denetax sluit zich aan bij Vermetten
01 jul NBA: Al 98 procent PE-plichtige leden werkt met nieuwe PE-model
01 jul Fou-Khan Tsang RA over duurzaamheid in de accountancy (video)
01 jul Efficiënter samenwerken met klanten: wat is daarvoor nodig?
01 jul Column Theo Gommer: Fiscaal Pensioenrecht
01 jul Jaarrekening Samenstellen? We bieden voor ieder wat wils.
30 jun SWOT-analyse accountantskantoren in het MKB
30 jun Knab: 'Grote bedrijven negeren betaalafspraken met zzp’er'
30 jun 162 duizend bedrijven maakten gebruik van NOW-steunregeling
30 jun Rapporteren over fraude en continuïteit: bereid u voor
30 jun UBO Check uitvoeren: hoe doet u dat? (+ Gratis Risicoclassificatiemodel)
30 jun Evaluatie van Boekhoudfuncties Microsoft Dynamics 365 Business Central
29 jun Opleiding volgen? Zo overtuig je je werkgever
29 jun PwC verwacht einde aan historische dip in faillissementen
29 jun Toch nog fiscaal gunstige optieregeling voor start-ups
29 jun 3 best practices voor accountants in 2022
29 jun Kom naar hét NIVE Controllerscongres op 12 oktober 2022
29 jun Hoe slim en efficiënt werkt jouw accountantskantoor?
29 jun Hoe PBC+ het aanleverproces van klantinformatie stroomlijnt (video)
29 jun e-Facturatie: is iedereen aan boord?
28 jun Wwft melding: wanneer, waar en hoe?
28 jun Thuiswerkende consultant had twee fulltime banen tegelijk
28 jun Generatie Z wil voor zichzelf aan de slag óf werken in het MKB
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?