Nieuw netwerk mikt op 20 administratiekantoren in eerste jaar

HEESCH - Het nieuwe netwerk van administratie- en belastingkantoren BANVO telt sinds de start op 1 februari inmiddels tien aangesloten kantoren. Met financiering van ETL Global wil BANVO een van de grote netwerkorganisaties in de branche worden. Drijvende kracht achter BANVO is Mark Boelens (42), directeur-eigenaar van Zwanenberg Advies uit Heesch.

Boelens kwam in 2001 bij Zwanenberg Advies werken en nam het kantoor in 2016 over. Hij werd benaderd door ETL Global met de vraag of hij een kantorennetwerk in Nederland wilden opzetten voor administratie- en belastingadvieskantoren, naar het voorbeeld van het netwerk van accountantskantoren dat ETL bouwt.

BANVO ging op 1 februari 2022 van start. Inmiddels telt het netwerk tien kantoren, maar managing director Anita Leeijen zegt in gesprek te zijn met anderen. De interesse is volgens haar groot en ze hoopt op twintig aangesloten kantoren binnen een jaar. 

Zo moeten kantoren in Maastricht en Scheveningen alleen nog een handtekening zetten. En ook collega’s in Uden, Den Bosch en Sint-Oedenrode hebben serieuze interesse om zich aan te sluiten. "En ik ben inmiddels al in gesprek met zo’n twintig, dertig andere partijen. De belangstelling is groot", aldus Boelens tegen het Brabants Dagblad. Boelens rekent er op dat hij dat hij dit jaar zo’n twintig tot dertig kantoren kan porren om zich bij BANVO aan te sluiten. En hij verwacht daarmee nog dit jaar een gezamenlijke omzet van 25 miljoen euro te realiseren.

Laatste nieuws