Visser & Visser zoekt Director Audit & Assurance

BARNEVELD - Je hebt ruime ervaring in de controlepraktijk, loopt warm voor mooie opdrachtgevers met interessante, soms complexe organisatorische structuren en bent reeds volledig tekenbevoegd. Ook weet jij een groeiend team aan te sturen om samen de Audit & Assurance-praktijk, actief in de regio Midden-Nederland, naar een nog hoger level te tillen en verder uit te bouwen. Visser & Visser is de laatste drie jaar tweemaal uitgeroepen tot de beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening en geeft jou de kans om te bouwen en groeien. Bovendien zijn we recent uitgeroepen tot Beste zakelijke dienstverlener 2021!

Wat ga je doen?

Als Director Audit & Assurance ben je medeverantwoordelijk voor de groei en de ontwikkeling van onze controlepraktijk Midden Nederland met een brede, interessante klantenportefeuille en 25 ambitieuze collega’s. Je bent eindverantwoordelijk  voor je eigen klantenportefeuille op aspecten als kwaliteit en klanttevredenheid. Met opdrachtgevers in diverse branches en met inhoudelijk zeer gevarieerde vraagstukken. Zo bedienen we onder andere een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van biologisch afbreekbare verpakkingen, organisaties die onder private equity vallen met een buy & build-strategie en snel groeien, bijvoorbeeld in ICT en online volwassenenonderwijs, maar ook andere sectoren zoals hotels, zorg en handels- en productiebedrijven. Kortom, organisaties met verschillende uitdagende vraagstukken op het gebied van auditing, verslaggeving en control en bedrijven die graag willen ondernemen. Daarbij geldt dat ook onze klanten zich steeds meer internationaal oriënteren met de bijhorende uitdagingen als accountant. Hoe breed en interessant wil je het hebben?

De interne kant is zeker zo belangrijk in deze rol. Samen met de andere accountant(s) van de auditpraktijk Midden Nederland zorg je dat het team floreert, de planning klopt en denk je mee over strategische vraagstukken: waar staan we over vijf jaar met onze praktijk? Hoe zorgen we dat onze controlepraktijk toekomstbestendig is en blijft? Uiteindelijk zorg je er samen met je team voor dat onze klanten meer dan tevreden zijn en écht geholpen met onze kwalitatief goede audits met toegevoegde waarde. Dat alles doe je met volledige tekenbevoegdheid, dus ook voor complexe opdrachten, voor zowel vrijwillige als wettelijke controles.

Wie ben je?

Met jouw vakkennis, vermogen tot coachend leiderschap en ondernemerschap lever je werk af dat van hoge kwaliteit is weet je het team met enthousiasme aan te sturen. Jij hebt jouw dossiers en de kwaliteit goed op orde, jouw klanten zijn tevreden, de verschillende projecten heb je onder controle en collega’s vinden het leuk om met je te werken. Daarnaast is op termijn verdere doorgroei binnen de auditpraktijk naar bijvoorbeeld de disciplineleiding mogelijk.

Je wilt de stap maken naar een groter kantoor met een toekomstbestendige controlepraktijk waarbij de cultuur menselijk is. Je zit nu mogelijk bij een BIG-9 kantoor als director / senior manager en zoekt mogelijkheden om actief mee te bouwen aan een groeiende auditpraktijk.

Je hebt bijvoorbeeld ervaring met hotels, horeca, productieondernemingen, zorg of IT-dienstverlening, maar we zijn ook zeer geïnteresseerd in kennis van andere branches.

Je vindt kwaliteit van je werk en dossiers alsmede het vaktechnisch up-to-date houden van je kennis belangrijk en hebt daarin aantoonbare ervaring opgedaan. Je weet je vaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden. Je hoeft geen netwerker te zijn, wél degene die verbinding met zowel klanten als collega's weet te maken. Uiteraard weet je, mét jouw collega’s, de klantenportefeuille te 'draaien'.

Waar kun je op rekenen?

Een jong, enthousiast en gemotiveerd team met uitdagende klanten, ondernemers die voortdurend in beweging zijn. Je gaat aan de slag in een team waar een open sfeer heerst en we altijd klaarstaan om elkaar te helpen. Met veel ambitie en het nodige gevoel voor humor werken we aan het gezamenlijke succes van Visser & Visser auditpraktijk Midden Nederland. Je werkt in een omgeving die zich kenmerkt door ontwikkeling en krijgt de kans daaraan bij te dragen. Verder werk je op ons kantoor in Barneveld multidisciplinair samen met specialisten op de vestiging, maar ook met specialisten vanuit andere vestigingen.

Jouw nieuwe functie wordt gekenmerkt door brede dienstverlening, veel eigen verantwoordelijkheid, coachend leiderschap, samenwerken en een menselijke benadering van zowel klanten als collega’s.

Visser & Visser: full service met aandacht

De auditpraktijk van Midden Nederland is een onderdeel van de auditpraktijk Visser & Visser, bestaande uit 80 medewerkers, een eigen vaktechnische ondersteuning, een team IT & Data en een team Internationaal.

We zijn trots op onze plaats 23 in de Top 30 van accountantskantoren door Accountancy Vanmorgen. Dat lukt alleen maar met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Overigens zorgt werken bij een groeiend bedrijf voor mooie carrièrekansen.

Onze 400 medewerkers binnen Visser & Visser zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Van medewerkers en stagiairs krijgen we de feedback dat er bij Visser & Visser een fijne werksfeer heerst, je bij ons geen nummer bent, er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat. Met een gemiddelde van 34 jaar zijn we een relatief jong bedrijf binnen de accountancy, en dat merk je. Het zit in onze aard om respectvol met elkaar en onze opdrachtgevers om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in drukke tijden rekening met de mens achter de medewerker.

SOLLICITEER DIRECT

 

Bron: Visser & Visser - donateur AccountancyWorld

Laatste nieuws