Nieuw: De Gouden Luca voor accountants

DELFT - Accountants zijn al sinds jaren een belangrijke schakel in het advies voor boekhoudsoftware richting ondernemend Nederland. Voor Exact dus een belangrijke partner in het goed adviseren van ondernemers op automatiseringsgebied. Menig accountant heeft de vraag gekregen wat voor advies zij zouden uitbrengen over bedrijfssoftware aan ondernemers. En de software is vaak de sleutel tot online samenwerking en het wegnemen van administratieve lasten.

De Gouden Luca

Voor al deze accountants die hun ondernemende klanten adviseren om Exact Online te gebruiken voor hun bedrijfsadministratie is er een nieuwe uiting van waardering. Exact wil graag alle accountantskantoren en administratiekantoren die Exact zien als een strategische keuze bedanken voor hun vaak langere relatie met Exact. Om hier uiting aan te geven is er een Gouden Luca in het leven geroepen. Elk kantoor dat in de afgelopen jaren klanten heeft geadviseerd om met Exact te werken ontvangt een van de vier edities van deze Luca. De Gouden Luca kent kleur niveaus variërend van rood, blauw, paars en als hoogste niveau zwart en kunnen aan de muur worden gehangen.

Waarom heet het de Luca?

Als we terug gaan in de tijd blijkt de allereerste vorm van dubbel boekhouden te zijn bedacht door Luca Bartolomeo de Pacioli (Borgo San Sepolcro, Toscane, 1445 - Rome, 1517) die een Italiaans wiskundige en franciscaner broeder was. Daarmee een logische link naar het beroep van accountant en boekhouder. Naast dat hij dus de grondlegger is van dubbel boekhouden, maakte hij ook illustraties. Zo ook van de voorletter van zijn naam. Deze is te zien op de Gouden Luca als beeld.

Onderdeel van het accountancy programma van Exact

De Gouden Luca is een onderdeel van het Exact accountancy programma. Dit zal een jaarlijkse terugkerende gelegenheid zijn waarin Exact accountancy kantoren waardeert voor hun partnership met Exact. Afhankelijk van de ontwikkelingen bij het kantoor en de actieve klanten die met Exact Online werken ontvangen zij nieuwe niveaus van de gouden Luca. Er zijn vier niveaus van de Gouden Luca, die uiting geven aan de hoeveelheid actieve ondernemers die gekoppeld zijn met de betreffende accountant.

Hoe worden de Luca's toegekend?

Elk Accountantskantoor of administratiekantoor dat werkt met Exact Online en actief klanten adviseert om dat ook te doen komen hiervoor in aanmerking. Elke actieve gekoppelde klant aan de betreffende accountant wordt meegerekend voor de De Gouden Luca. Hiervoor tellen mee abonnementen van de verschillende edities van Exact Online zoals boekhouden, handel, productie en zakelijke dienstverlening. Maar ook actief gekoppelde Mijn[kantoor] gebruikers tellen mee voor een Gouden Luca. Belangrijk is wel dat deze klanten zijn uitgenodigd via de invite Wizard die beschikbaar is in de Exact Online product omgeving en die deze uitnodiging hebben geaccepteerd. Wilt u weten hoe dit werkt vraag dit dan aan uw accountmanager of bezoek het accountancy resource Center. Daar leest u instructies bevat hoe u dit kunt doen.

 

Bron: Exact - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws