Financieringsadviseur Informatiebijeenkomst

Als Financieringsadviseur geef je aan je klanten toekomstgericht advies over de optimale vermogensmix. Je doet dit op basis van actuele en grondige kennis van de financieringsmogelijkheden en een haarscherpe bedrijfskundige analyse. Je onderscheidt je door de manier waarop je de vraagstukken aanpakt; met aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke omstandigheden van je klant. Je handelt ethisch, empathisch en inspirerend, en denkt innovatief en ondernemend. Daardoor voelt de klant dat hij centraal staat en weet hij dat hij verzekerd is van verantwoorde oplossingen. Als Financieringsadviseur bied je autoriteit en betrouwbaarheid.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven wij je meer informatie over de inhoud van de opleiding en allerlei praktische zaken. Daarnaast lichten wij de NIVE manier van leren toe. Daarnaast geeft een docent van de opleiding een minicollege zodat je een indruk krijgt van de sfeer en de inhoud van de lessen. Aansluitend is er alle tijd en ruimte om je vragen te stellen.

Globaal beeld van het programma

19:00 uur – De opleiding in beeld
19:45 uur – Pauze
20:00 uur – Minicollege
20:45 uur – Ruimte voor vragen
21:00 uur – Afsluiting

Gedurende het hele jaar geven wij informatiebijeenkomsten op onze opleidingslocaties. Heb je vooraf vragen? Dan kun je mailen of bellen met één van onze studieadviseurs. Zij zijn bereikbaar op info@niveopleidingen.nl of op telefoonnummer 033-422 99 00.

Meer informatie en inschrijven

 

Bron: NIVE Opleidingen - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws