Ertuğ Koşmaci nieuw bestuurslid NOAB

's-HERTOGENBOSCH - De ledenraad van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen benoemde Koşmaci recent als nieuw bestuurslid. Het bestuur is van mening een uitstekende kandidaat gevonden te hebben in Ertuğ Koşmaci. Ertuğ valt op door de eigentijdse visie die volledig doordrongen is van duurzaamheid en samenwerking, zaken die naadloos passen in de visie van NOAB.

Ertuğ (1978) is met zijn zakenpartner Neşe Şenol eigenaar van Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies, gevestigd in Nijmegen. Het kantoor telt 10 medewerkers en is sinds begin 2015 gekwalificeerd lid van NOAB. Het kantoor valt op door de eigentijdse visie die volledig doordrongen is van duurzaamheid en samenwerking. Vorig jaar ontving het kantoor de Exact Cloud Samenwerking Award 2020/2021.

Samenwerken aan succes

De missie van Sanacount is tweeledig: het kantoor wil de prestaties van haar klanten duurzaam verbeteren én inzetten op het aantrekken en binden van talenten, zodat zij het verschil kunnen maken.

Ertuğ: “De bevlogenheid en het innovatief vermogen van NOAB, maakt dat ik mij er helemaal op mijn plek voel. Ik kijk enorm uit naar de rol die ik mag gaan vervullen en naar de samenwerking binnen het bestuur, met de NOAB-medewerkers, de leden en alle stakeholders. Vandaag de dag zijn digitale transformatie, innovatie en een duurzame samenleving geen vergezichten meer, zij moeten nu worden ingevuld. Deze transitie geeft mij energie en ik zet mijn kennis en ervaring graag in om hier in breed verband aan te werken. De kracht van samenwerking is dat we de beroepsgroep blijvend toekomstgericht en toekomstbestendig neerzetten; sterk in business en middenin de samenleving van nu en later.”

Naast Ertuğ bestaat het bestuur uit voorzitter Dirk-Jan van Blijderveen, Vivian Hoeben, Suzanne Tetteroo, Mischa Rotteveel en Guus Sommerdijk.

 

Bron: NOAB

Laatste nieuws