Hoe innovatie leidt tot meer werkgeluk

In een wereld die in een razend tempo verandert, hebben veel organisaties moeite met de snelheid bijbenen. Dus hoe kun je ervoor zorgen dat je niet alleen meegaat met die veelgevraagde innovatie, maar dat je dat ook nog eens succesvol doet?
 

Over Arjen Banach

Arjen Banach is auteur, spreker en Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling. Met zijn kijk op de toekomst van organiseren heeft hij al vele organisaties geholpen bij verandering. Daarbij richt hij zich op vooruitgang en de menselijke factor, want een bedrijf zonder enthousiaste medewerkers is niet toekomstbestendig.

In deze Yuki Expert Session, op 17 juni om 12:00 uur, gaat Arjen Banach in op hoe je je kunt onderscheiden middels innovatie, terwijl je er gelijktijdig voor zorgt dat je de gehele organisatie meekrijgt. Dat zijn twee enorme uitdagingen die in iedere sector, ongeacht de omvang of branche, ontzettend belangrijk zijn. Met zijn keynotes geeft Arjen Banach een inkijk in wat de essentiële ingrediënten zijn voor een inspirerende organisatiecultuur, niet gefocust op voortang maar op vooruitgang.

Meld je hier aan.

Laatste nieuws