Zo krijg je direct een factuur geboekt, waardoor je tijd overhoudt

HOEVELAKEN - Inkomende facturen boeken … niet bepaald het favoriete werk van een ondernemer. Liever besteed je je tijd aan je bedrijf bouwen, aan klanten en medewerkers verder helpen en je ambitie verwezenlijken. Tenzij facturen boeken je helpt bij bouwen aan je bedrijf! Met slimme software kun je in 3 simpele stappen een factuur direct boeken, waardoor je inzicht en overzicht over je financiën krijgt en zo makkelijker kunt sturen op actuele cijfers. Daarnaast houd je ook nog eens tijd over voor je business! Hoe je facturen makkelijker boekt, lees je in deze blog.

Stap 1: eenvoudig aanleveren

Een factuur snel aanleveren zorgt voor een vliegende start van het direct boeken. Met Basecone lever je facturen aan op de manier waarop jij dat graag wilt:

  • verstuur de factuur via de mail;

  • upload de factuur in de webapp van Basecone;

  • upload de factuur of maak een declaratie in de app.

Daarna is de factuur direct beschikbaar in Basecone. Heb je facturen in diverse formaten? Geen probleem. Basecone zorgt ervoor dat alle facturen, van de meest voorkomende formaten (pdf, ubl etc.), snel worden verwerkt. 

En declaraties? Ook die zijn direct te boeken. In plaats van een enorme stroom van papieren formulieren, meerdere handtekeningen, printjes maken en weer inscannen, kan dat veel eenvoudiger. Je medewerker opent de app Spenser van Basecone, vult de declaratie in, maakt een foto van de bon en drukt op verzenden. Daarna volgt de declaratie dezelfde route als facturen. 

Stap 2: efficiënt de boeking controleren

De juiste informatie van een factuur of declaratie overnemen, dan categorieën of labels toewijzen: het kost flink wat tijd. De software van Basecone herkent de details van de factuur en checkt ze real time met informatie uit je boekhoudpakket. Aan de hand van eerder opgeslagen boekingsregels maakt de software een zo volledig mogelijk boekingsvoorstel. Die staat dan automatisch voor je klaar. 

Stap 3: scoor tijd met bulkboeken

Met bulkboeken kun je de automatische boekingsvoorstellen per 10 tegelijk controleren en inboeken. Sneller een factuur geboekt dan ooit!

Bonus: altijd overzicht en inzicht

Wat is er met een specifieke factuur gebeurd? In de software van Basecone kun je precies zien wat er wanneer met welke factuur is gebeurd; handig voor jou als ondernemer, handig voor je accountant.

Altijd en overal inzicht in je inkomende facturen geeft je als ondernemer ook de mogelijkheid om te sturen op actuele cijfers. Geen discussie meer over zoekgeraakte bonnetjes en/of declaraties. En dat geeft rust en helpt je dan weer bouwen aan je business!
 

Laatste nieuws