Onderzoek: Hoe digitaal is uw kantoor?

AMSTERDAM - De Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Utrecht voeren samen een onderzoek uit naar de huidige status van digitalisering en automatisering van de accountantskantoren met mkb-klanten.

Met dit onderzoek willen zij een goed beeld krijgen van het gebruik van IT door accountants. Na het invullen van deze enquête krijgt u als respondent niet alleen inzicht in uw gebruik van IT, maar kunt u uw kantoor ook vergelijken met andere kantoren. Ook wordt zichtbaar waar mogelijkheden liggen om de IT van uw kantoor verder te optimaliseren. Deze praktische tips kunt u vervolgens gebruiken om digitalisering en automatisering efficiënter in te zetten binnen uw kantoor.

Daarnaast krijgen de hogescholen via de enquête meer inzicht hoe zij de accountantsopleidingen op HBO-niveau beter kunnen inrichten. Met deelname aan de enquête helpt u hen om goed opgeleid talent aan het werkveld af te leveren. En daar profiteert u wellicht ook weer van.

Werkt u bij een accountantskantoor met mkb-klanten? Doe dan mee mee met dit onderzoek. Het invullen vraagt ongeveer 10-15 minuten van uw tijd.

Doe mee aan het onderzoek

 

Bron: NBA

Laatste nieuws