6 redenen om te kiezen voor CaseWare on Azure op weg naar de cloud

21-01 06:01 | bron: AccountancyWorld

APELDOORN - Lang en kort kunnen we het erover hebben, maar uiteindelijk moeten we allemaal naar de cloud. Misschien schrikt dat je af, maar misschien zie je de overstap ook met vertrouwen tegemoet. Wat we je in ieder geval mee willen geven, is dat de ontwikkeling richting de cloud een positieve is.

De foutgevoeligheid en de afhankelijkheid van een server die ergens staat te snorren is niet meer van deze tijd. Daarbij snappen we ook dat het best een stap kan zijn om je hele financiële huishouding over te hevelen naar de cloud. Gelukkig is er een mooie tussenoplossing op weg naar de cloud in de vorm van CaseWare on Azure. In dit artikel geven we je zes redenen waarom je de weg naar de cloud wilt bewandelen via CaseWare on Azure. Maar eerst leggen we uit wat CaseWare on Azure precies is.

De hybride route naar voren

Zoals gezegd gaan we met z’n allen steeds meer werken in de cloud. De ontwikkeling van CaseWare Cloud is in volle gang, maar deze oplossing biedt nog niet alle mogelijkheden van CaseWare on premise. Als je je realiseert dat er aan deze laatste oplossing meer dan 30 jaar ontwikkeling is vooraf gegaan, is dat ook niet zo vreemd. Toch voelen we overal dat de cloud de toekomst heeft.

Precies daarom voorzien we je met CaseWare on Azure van een tussenvorm die je klaarstoomt voor de cloud. Je kunt vast wennen aan de werkwijze en processen inrichten. Het komt erop neer dat je je gereedschap extern hebt staan in CaseWare on Azure en je kostbare materiaal in een kluis in CaseWare Cloud. Via Citrix Cloud log je in op een veilige omgeving, waar alles staat wat je nodig hebt. Tijd om te kijken naar de voordelen van deze werkwijze!

1. Toekomstbestendig

Hierboven hebben we het al even aangestipt: door te werken met CaseWare on Azure ben je klaar voor wat er komen gaat. In feite sorteer je voor op een nieuwe manier van werken. Als je volledig over gaat naar de cloud, komt dit dus niet als een verrassing en kun je moeiteloos instromen.

2. Onderhoudsarm

Met CaseWare on Azure gebruik je standaard de recentste versie van onze software. Omdat wij zelf zorgen dat het systeem bij de tijd is, hoef je nooit meer updates door te voeren en beschik je altijd over een platform dat up-to-date is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over verouderde versies en ben je geen tijd kwijt aan het updaten van je software.

3. Samenwerking

Het mooie van de cloud is dat je op elk moment met elkaar aan hetzelfde materiaal (data) kunt werken. Alles is altijd actueel en beschikbaar. Dit voordeel zit ook in de Azure-variant van CaseWare. Iedereen heeft altijd dezelfde informatie voor zijn of haar neus en weet dus waarover het gaat.

4. Onafhankelijk

Voorheen had je een vaste computer of laptop nodig om CaseWare te gebruiken. Dat is met CaseWare on Azure wel anders. Je bent op dit platform onafhankelijk van tijd, plaats of apparaat. Van smartphone in je broekzak tot Apple aan de keukentafel en tablet in het buitenland – je beschikt altijd op een veilige manier over actuele gegevens.

5. Beschikbaar

De hele digitale infrastructuur staat al klaar. Dat betekent dat je niets opnieuw uit hoeft te vinden of in hoeft te richten. Je kunt eenvoudig aanhaken op wat er al ontwikkeld is. Het platform staat te wachten om door jou in gebruik genomen te worden.

6. Modulair

Een van de grote voordelen van de cloud is dat je nieuwe applicaties eenvoudig kunt integreren. Dit geldt ook voor CaseWare on Azure. Als CaseWare een nieuwe tool beschikbaar stelt, voeg je die gemakkelijk toe aan je arsenaal. Zo ben je altijd up-to-date.

Vragen?

Heb je nog vragen over CaseWare on Azure of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

Bron: CaseWare - partner AccountancyWorld

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
24 feb 375 miljoen euro extra coronasteun voor gedupeerde bedrijven
24 feb KPMG: 'Fintech investeringen nemen in tweede helft van 2020 fors toe'
24 feb NBA loftrompet 2021
24 feb Exact benoemt Joep Hoeks tot Chief Product Officer
24 feb Veilig, snel en zorgeloos elektronisch factureren met PEPPOL
24 feb Post HBO AA Accountancy - MKB Fit for Future
23 feb Hooggerechtshof geeft aanklager toegang tot belastingpapieren van Trump
23 feb CBS: economie kromp vorig jaar het sterkst in Noord-Holland en Groningen
23 feb Nieuwe versie handleiding opstellen PE-portfolio
23 feb 46.000 ondernemers vragen in eerste week al subsidie voor vaste lasten aan
23 feb Grootste waardedaling voor bitcoin in een maand tijd
23 feb Blog Joris Joppe: Drie tips voor betere communicatie
23 feb UBO Verklaring: Wat is het? (inclusief voorbeeld)
23 feb Student in de spotlights: Julia Bonapart
23 feb Virtual Demodagen 2021
22 feb Veel meer bedrijven vragen om loonsteun
22 feb RJ-Uiting 2021-3: Verwerking baten uit nalatenschappen
22 feb Accountantskantoren lijken steeds vaker te stoppen met wettelijke controles
22 feb Volkskrant: Nieuwe fout Belastingdienst zou duizenden ondernemers in schulden gestoken hebben
22 feb Vermelding in jaarrekening van transacties met verbonden partijen
22 feb Heeft een ondernemer altijd recht op zijn eigen data, ook in geval van wanbetaling en een faillissement?
22 feb Bedrijfsprocessen & Workflow - over energie, passie, missie, visie en de waarom
19 feb Eerste jaarrekening op basis van ESEF-eisen gepubliceerd
19 feb Sterk herstel overnamemarkt
19 feb CROP breidt uit met twee nieuwe partners
Poll
Ik heb voldoende mogelijkheden om thuis te werken
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?