Circa 61 procent van de accountants & financieel professionals denkt dat Robotic Accounting binnen 5 jaar de standaard is

AMSTERDAM - Volautomatisch boekhouden klopt heel hard op de deur. Circa 61% van de accountants & financieel professionals denkt dat Robotic Accounting binnen 5 jaar de standaard is.

Aldus onderzoek van www.accountancyworld.nl, het platform voor accountants & financieel professionals.

Een poll onder meer dan 1.500 unieke deelnemers wijst uit dat 61% van de accountants & financieel professionals denkt dat Robotic Accounting binnen 5 jaar de standaard is. Daarnaast wijzen diverse onderzoeken uit dat er in de toekomst functies gaan vervallen. 

Robotic accounting de norm?

Online boekhouden is de norm en robotic accounting zorgt dat een belangrijk deel van uw boekhouding automatisch verloopt. Handmatig overtypen van cijfers wordt niemand wijzer van en verhoogt ook nog eens de kans op fouten. Dat laatste komt de betrouwbaarheid van uw boekhouding niet ten goede. Lang niet alle boekhoudpakketten bieden echter optimale ondersteuning van robotic accounting en sommige pakketten hebben meer weg van een veredelde Excel-oplossing dan van modern en efficiënt werkende online boekhoudsoftware", aldus Gerard Bottemanne van GBNED.

 

Is Robotic Accounting binnen 5 jaar de standaard? Wat denkt u? Discussieer gratis met vakgenoten op het platform.

Laatste nieuws