Visma breidt Connected Experience voor Accountants strategisch uit met overname RADAR Software

30-11 09:23 | bron: AccountancyWorld

DEN HAAG - Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt de #1 Cloud CRM voor accountancy RADAR software over. Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De complementaire capaciteiten van de verschillende Visma bedrijven maken samen de Visma Connected Experience voor Accountants mogelijk, opgebouwd uit het meest complete ecosysteem van moderne en leidende cloud oplossingen voor accountants.

RADAR software werd in 2000 opgericht als CRM-applicatie. 20 jaar later is RADAR niet meer weg te denken uit de accountancybranche en uitgegroeid tot de #1 Cloud CRM voor accountancy. Wat begon als CRM-applicatie is met de toevoeging van document management, urenregistratie en facturatie-module uitgegroeid tot een cloud platform dat de moderne accountant de 360 graden inzichten biedt die nodig zijn in de accountancy.Inmiddels werken ruim 650 administratie- en accountantskantoren met RADAR software.

“RADAR software werkt al jaren als best-of-breed oplossing. We zijn gewend om samen te werken met partners binnen de branche. Nu wij toetreden tot de Visma familie, zie ik daar veel kansen om de samenwerking nóg beter te maken. Zeker omdat wij ons gezamenlijke doel nu verder kunnen uitbouwen: mooie, veilige en rijke applicaties ontwikkelen voor onze klanten,” aldus Brigitte Buntinx, directeur RADAR Software.

John Reynders, Country Director Visma Benelux: “Alle Visma bedrijven bieden stuk voor stuk cloud oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van een organisatie. RADAR is de cloud leider in CRM voor accountants en we zijn dan ook enorm verheugd dat RADAR software ervoor kiest om onderdeel te worden van onze snel groeiende Visma-familie. Onlangs presenteerde Visma de Visma Connected Experience voor Accountants, waarbij de voordelen van een totaaloplossing én best-of-breed samenkomen voor de eindgebruiker. Hiermee is Visma een business partner met keuzevrijheid en realiseren we een vliegwiel van waardecreatie voor onze klanten. De toevoeging van RADAR aan ons accountancy portfolio betekent dat we onze klanten nog meer waarde kunnen bieden en tegelijkertijd is dit weer een volgende stap in het aanbieden van het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in de Benelux.”

RADAR software zet de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen. Brigitte Buntinx en Harrie van den Bersselaar blijven aan als Managing Directors. Er zijn geen managementwijzigingen met deze overname gemoeid.

Over RADAR software

RADAR software is al jarenlang dé gesprekspartner voor een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, document management, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie volledig zijn afgestemd op de accountancybranche. 

Over Visma

Visma biedt software en diensten die de belangrijkste bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma-groep is actief in de hele Scandinavische regio, samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12.000 medewerkers, meer dan 1.000.000 klantcontracten en een netto-omzet van € 1,5 miljard in 2019, is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Visma Nederland bestaat uit 22 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams. 

 

Bron: Visma

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
21 jan NBA vraagt uitstel definitieve aanvraag NOW en wijst in advertentie op publiek belang
21 jan Werkloosheid in december verder gedaald
21 jan Download de Bureaukaart fiscaal 2021
21 jan Zes checks voor een goede jaarafsluiting
21 jan 6 redenen om te kiezen voor CaseWare on Azure op weg naar de cloud
21 jan Post HBO AA Accountancy - MKB Fit for Future
20 jan NBA vraagt uitstel voor indienen NOW-verklaring
20 jan Avondklok: voorstel is nu van 20.30 tot 4.30 uur
20 jan NBA-standpunt over NOW en accountantswerkzaamheden
20 jan 68.000 bedrijven meer in 2020
20 jan Fintech, wat kàn ik daarmee als ondernemer?
20 jan Hoe doe ik het goed als eenmanskantoor? Novak Kwaliteitssysteem speciaal voor eenmanskantoren.
20 jan Bereik accountants in 2021 gegarandeerd via AccountancyWorld | het platform voor accountants met dagelijks nieuws
19 jan Topeconomen: Biden goed voor economie en handel
19 jan 3 Accountantskantoren en hun visie: meer toegevoegde waarde en een hogere omzet
19 jan De werkkostenregeling (WKR): wat zijn precies de regels?
19 jan Koenen en Co ging van best of breed naar best of suite
19 jan Accountant, last van piekdrukte in de backoffice? 3 stappen om meer grip te krijgen op de administratieve processen.
19 jan Belastingdienst scheldt schulden slachtoffers toeslagenaffaire kwijt
18 jan Verslag bestuursvergadering NBA januari 2021
18 jan 'Onvoldoende hulp voor mkb'ers bij aanpak financiële problemen'
18 jan FNV: Coronaverlof noodzakelijk: 85% werkende ouders voorziet (ernstige) problemen
18 jan IFAC bericht over resultaten Nederlands onderzoek naar betrokkenheid van externe accountant bij het verminderen van CO2-uitstoot
18 jan Hoe neem ik mijn klanten mee in de transitie naar een succesvol advieskantoor? 3 tips.
15 jan Kabinet treedt af vanwege vernietigend rapport over toeslagenaffaire
Poll
Mijn kantoor onderzoekt al concreet de mogelijkheden van blockchaintechnologie
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?