HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie specialisatie Accountancy

Als financieel professional heb je vele carrièremogelijkheden. Ontwikkel je daarom met de geaccrediteerde HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Met de keuze voor de specialisatie Accountancy verbreed je daarnaast je mogelijkheden om ook in het werkveld van de accountant aan de slag te gaan. Je studeert af met het officiële getuigschrift HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool Markus Verbeek Praehep. Met dit officiële getuigschrift toon je aan dat je de specialist bent in bedrijfsadministratie en informatievoorziening, zowel in het mkb als bij grotere organisaties.

Resultaat

Je ontvangt het officiële HBO Bachelorgetuigschrift SPD Bedrijfsadministratie met specialisatie Accountancy en mag de graad BSc (Bachelor of Science) voeren

Je bent volwaardig gesprekspartner en klankbord voor het management en andere stakeholders op het gebied van financial control en accounting en je kent de beginselen van de regelgeving waaraan de accountant moet voldoen

Voor wie?

Heb je ambitie en wil je je binnen het financieel-economisch werkgebied verder ontwikkelen op HBO-niveau? Of ben je geïnteresseerd in accountancy en wil je je hierin verdiepen? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Aanpak

De opleiding richt zich direct op de kern van het vakgebied. Daardoor is alles voor jou herkenbaar en meteen toepasbaar in je dagelijks werk. Om het programma overzichtelijk en goed georganiseerd te houden rond je per module steeds één onderwerp af. Daarbij werk je tijdens de verschillende fases aan een praktijkprogramma. Daarmee koppel je wat je leert direct aan je eigen werkomgeving.

In fase 1 krijg je een introductie in de belangrijkste onderwerpen van bedrijfsadministratie. Je behaalt in deze fase direct je diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Heb je al een MBA-diploma en ben je toelaatbaar tot deze HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie? Dan wordt een groot deel van deze eerste fase vrijgesteld.

In de tweede en derde fase volg je een verdiepend programma. Zo ga je intensief aan de slag met de jaarrekening en consolidatie, auditing, risicobeheer, ondernemingsfinanciering en verantwoording.

Ook koppel je een belangrijk deel van je opleiding direct aan de specialisatie Accountancy. Je volgt een aantal specifieke modules waarin je je ontwikkelt tot specialist in accountancy. De verschillende onderwerpen die je tijdens de opleiding geleerd hebt, combineer je in je afstudeeropdracht. Hiermee toon je je Bachelorniveau aan.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal.

Meer informatie over de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie specialisatie Accountancy vind je op de website van Markus Verbeek Praehep.

 

Bron: Markus Verbeek Praehep - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws