Webinar SnelStart & Visionplanner

Op 19 november 2020 organiseren we een gezamenlijke webinar waarbij we je graag meer vertellen over onze koppeling. SnelStart en Visionplanner geven samen een presentatie waarin we toelichten hoe onze producten elkaar door middel van de koppeling versterken en je daardoor nog efficiënter kan werken.

Klant aan het woord

Tijdens het event vertelt een gezamenlijke klant over zijn ervaringen m.b.t. het digitaliseren van de administratieve werkzaamheden en rapportages en de voordelen daarvan. Onder andere komt aan bod hoe de koppeling tussen SnelStart en Visionplanner gebruikt wordt in de dagelijkse praktijk. We leggen ook uit hoe de automatische koppeling op basis van RGS tot stand kan worden gebracht. Beide oplossingen komen uitgebreid aan bod.

Over SnelStart.

SnelStart maakt moeilijke dingen makkelijk.

In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

Een sterk groeiend aantal van inmiddels een kleine 4.000 accountants- en administratiekantoren en ruim 80.000 slimme ondernemers maakt al gebruik van ons boekhoudprogramma.

  • Met SnelStart werk je als accountant eenvoudig online samen met je klanten op de manier die jij prettig vindt. Samen bepaal je de taakverdeling.
  • Ondernemers kunnen zelf factureren en bijvoorbeeld bonnetjes en inkoopfacturen verwerken. Jij kijkt mee, controleert en corrigeert waar dat nodig of wenselijk is.
  • Zo blijft er meer tijd over voor goede advisering en de afhandeling van bijvoorbeeld de btw-aangifte of jaarafsluiting.
Over Visionplanner
 
Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten.
 
  • Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten opeen efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.
  • Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen.
Door online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt. Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun
klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in!
 
 
 
 
Bron: Visionplanner - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws