Vandaag opening nieuw SRA-pand en publicatie BiZ-rapport '2020 in Zicht'

UTRECHT - Vandaag opent SRA-bestuursvoorzitter Jan Zweekhorst officieel het nieuwe SRA-pand aan de Rijnzathe 14 in Utrecht. Dit feestelijke moment wordt gecombineerd met de presentatie van het nieuwe SRA-BiZ-rapport '2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen'.

Duiding cijfers

Bestuurslid Paul Dinkgreve RA zal de belangrijkste cijfers en conclusies bespreken uit het rapport. Gastspreker hoogleraar prof. dr. Henk Volberda geeft een presentatie over wat ondernemers moeten doen in 2020 om maximaal concurrerend te blijven.

Over het BiZ-rapport

Het SRA-BiZ-visierapport '2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen' bevat de belangrijkste financiële kengetallen en verwachtingen van het Nederlandse mkb.

Voor de speerbranches automotive, bouw, detailhandel, horeca, industrie, logistiek, medische zorg en specialistische zakelijke dienstverlening vindt u in dit rapport:

  • De visie van branche-experts
  • De verwachtingen van ondernemers voor 2020: financieel (omzet, kosten, winst), kansen en bedreigingen en kritische prestatie-indicatoren (KPI’s)
  • De kredietwaardigheid per branche
  • De financiering per branche: hoe hebben de investeringen zich in de afgelopen jaren ontwikkeld en hoe gaan deze zich het komende jaar ontwikkelen?

Het rapport, brancheflyers en persberichten zijn op 24 januari vanaf 15.00 uur te downloaden op sra.nl.

 

Bron: SRA

Laatste nieuws