Credion Regio Zwolle breidt in korte tijd weer uit

ZWOLLE - Per 1 januari jl. is Peter Bentum toegetreden als partner bij Credion Regio Zwolle. Samen met Reinier Massaar en Jaco Vervat zullen zij ondernemers in de regio adviseren en begeleiden bij verschillende zakelijke financieringsvraagstukken.

Na de opstart in april 2019 heeft Credion Regio Zwolle hierdoor in korte tijd zijn team weten te versterken. Reinier Massaar geeft aan: “De behoefte naar onafhankelijk zakelijk financieringsadvies in de regio Zwolle is groot. In de korte tijd dat wij nu actief zijn, hebben wij al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing.  Door uitbreiding kunnen wij nog meer ondernemers van dienst zijn.”

“Het partnership bij Credion regio Zwolle sluit naadloos aan bij mijn huidige rol als ondernemerscoach”, geeft Peter Bentum aan. “Persoonlijk contact en het op maat adviseren en begeleiden van ondernemers om hun ambities waar te maken, zijn dingen die mij energie geven”.

MKB-ondernemers met een goed plan zijn tegenwoordig kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn tegenwoordig. Bij deze zoektocht adviseren wij ze. “Als onafhankelijke adviseurs kijken we breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen’ geeft Reinier Massaar aan.

Credion

Credion is gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Met toegang tot ruim 90 verschillende geldverstrekkers, kunnen verschillende financieringsoplossingen worden gerealiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld oplossingen zijn bij (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

 

Bron: Credion - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws