Nmbrs Summer Release

AMSTERDAM - Augustus is een rustige maand in de wereld van accounting. Niet omdat er niks te doen is, maar simpelweg omdat accountants net als de rest van Nederland op vakantie zijn. De perfecte tijd om als payroll software ontwikkelaar het pakket eens flink onder handen te nemen. Terwijl men lekker lag te bakken in de zon waren de developers van Nmbrs®  op kantoor aan het zweten, druk bezig met het ontwikkelen van hun grootste update tot nog toe.

Nmbrs®, ontwikkelaar van HR- en payroll software voor de Nederlandse en Zweedse markt, heeft afgelopen week hun summer release gelanceerd, een gigantische update die een hele sloot aan nieuwe features introduceert. Ooit begonnen als salarisadministratiepakket pionier in de cloud, vandaag de dag voeren artificial intelligence en geautomatiseerde workflows de boventoon. Met de summer release krijgen we een inkijkje waar het innoverende platform het afgelopen jaar mee bezig is geweest.

Adviseren kun je leren

"Jouw klanten verdienen de best mogelijke (HR-)service", aldus Michiel Chevalier, CEO en oprichter van Nmbrs®. “We zien een opkomende trend binnen de accountancy wereld waar de rol van accountant steeds meer verschuift van salarisverwerker naar adviseur. Het hele platform en de features staan dan ook allemaal in het teken van efficiency, automatiseren en optimalisatie zodat er meer tijd overblijft voor deze nieuwe taken”.

Dus, wat voor moois zit er allemaal in die Summer Release van Nmbrs? De meest prominente feature is toch wel de HR workflow. Binnen HR is het altijd van belang om alle verschillende bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Om hier voor te zorgen, kun je de HR workflows op twee manieren gebruiken in Nmbrs®. Allereerst hebben ze systeem workflows ontwikkeld, die voor verschillende processen ingezet kunnen worden, denk hierbij aan de onboarding van nieuwe medewerkers of het vernieuwen van een contract. Daarnaast is het ook mogelijk om een custom made workflow te maken, om zo voor elke klant en situatie een passende oplossing te implementeren. Binnen elke workflow worden de taken die gedaan moeten worden, automatisch toegewezen aan de juiste gebruiker. Als klap op de vuurpijl kun je vanuit de workflow documenten laten genereren met data gevuld uit Nmbrs en vervolgens deze documenten digitaal laten ondertekenen. Zo komt de paperless office wel heel dichtbij.

Om er voor te zorgen dat je niet het overzicht verliest, heeft Nmbrs ook een Co-pilot gelanceerd. De co-pilot is een soort van assistenten laag in de software die de gebruiker helpt met het navigeren naar bepaalde settings. Daarnaast geeft de co-pilot een overzicht van alle openstaande taken, de progressie ervan, en wie verantwoordelijk is om de taken uit te voeren.

Ook opvallend is de verdere ontwikkeling van artificial intelligence toepassingen in het systeem. De A.I. assistenten (zogeheten Numbees) ondersteunen de gebruiker door middel van suggesties, analyses en inzichten. De nieuwste Numbee vertelt de gebruiker of het bedrijf dat verwerkt wordt niet van industriestandaarden afwijkt. Zo wordt er veel tijd bespaart op het maken van correcties mochten deze afwijkingen inderdaad niet kloppen. De AI assistenten bij Nmbrs fungeren echt als jouw persoonlijke assistent, maar jij blijft natuurlijk altijd in controle of je hun advies opvolgt of niet.

Deze drie bovenstaande voorbeelden zijn maar een greep uit de nieuwe functionaliteiten die Nmbrs gelanceerd heeft. Bekijk de volledige product release hier!

 

Bron: Nmbrs® - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws