Vacature: (Senior) Manager Audit & Assurance

UTRECHT - Al meerdere jaren werkzaam binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor en toe aan een nieuwe stap in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan is deze functie vanuit kantoor Utrecht interessant voor jou!

Als (Senior) Manager Audit & Assurance geef je samen met de partners en managers leiding aan het controleteam en begeleid je diverse collega's bij het uitvoeren van de controlewerkzaamheden. Je zult direct onder de twee partners van kantoor Utrecht functioneren en je zult contact onderhouden met andere betrokken disciplines (tax, accounting) binnen ons kantoor en netwerk.

Je houdt je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties. De klantfocus in Utrecht kenmerkt zich door een mix van profit (familiebedrijven) en non-profit (belangenorganisaties). Op dit moment is er met name in het segment familiebedrijven ruimte en kun je daar op focussen. Uiteraard staan we open voor het bespreken van je wensen. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega's om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

Binnen deze functie biedt Mazars je de mogelijkheid om invulling te geven aan jouw wensen en voorkeuren. Wil je je bijvoorbeeld een bijdrage hebben in business development, danwel de coaching van collega's? Of ambieer je een rol als interne of externe docent? Of heb je andere ambities om andere activiteiten buiten het vak te ontplooien? Dan kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

Naast de doorgroeimogelijkheden hebben wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Met onze uitstekende studieregeling kun je diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen volgen die je helpen in jouw loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding tot Register Accountant;
• Minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
• Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef;
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer;
• Je bent integer en professioneel kritisch.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en geïnteresseerd in deze positie? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Glenn Holster op tel. 088-2772354.

Dienstverband

Vacature

Arbeidsduur

Full-time

Criteria sollicitant

Opleidingsniveau

WO

Ervaringsniveau

Professional

Solliciteren

Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren

Laatste nieuws