Countus kijkt terug op 'succesvol jaar'

ZWOLLE - Countus kijkt terug op een succesvol jaar, aldus de accountants- en adviesgroep bij de publicatie van de jaarcijfers over 2018. De omzet en het resultaat van Countus zijn verbeterd, de klantwaardering is opnieuw hoger en de klantenportefeuille vertoont een "gezonde groei". De ontwikkeling naar een brede adviesorganisatie verloopt voorspoedig, aldus Countus.

De omzet van het kantoor nam toe tot circa 46 miljoen euro. De omzet per fte steeg met ruim 5,2 procent. Het bedrijfsresultaat in percentage van de omzet is sterker gestegen. Deze marge is met 62,5 procent toegenomen, aldus Countus. De nettowinst van Countus is met 1,7 miljoen euro gestegen en bedraagt nu 4,2 procent van de omzet. "Daarmee voldoen we nog niet aan onze doelstelling, maar zijn we wel op de goede weg", aldus algemeen directeur Bob Seemann.

De portefeuille met doorlopend werk groeide met ruim twee miljoen euro. Circa 62 procent van deze groei is autonoom, maar ook de overname van portefeuilles in Assen en Enschede droegen bij aan deze toename, aldus Seemann.

Countus heeft momenteel 23 vestigingen en 522 medewerkers in dienst.

 

Bron: Countus

Laatste nieuws