Hoe adviseer jij je klanten rondom privacy?

AMSTERDAM - Privacy en de AVG; het is ingewikkelde materie. Toch krijgen veel accountantskantoren er vragen over van hun klanten. Veel accountantskantoren gaan daarom een samenwerking aan met een partij die gespecialiseerd is op het gebied van de AVG. Dit scheelt een hoop tijd en zo weet je zeker dat je je klanten goed kunt adviseren rondom privacy. 

De accountant als adviseur

Accountants krijgen een steeds bredere adviesfunctie. Het aanbieden van een breder portfolio kan accountants helpen om van toegevoegde waarde te blijven voor de klant. Privacy Zeker merkt dat steeds meer klanten van accountantskantoren vragen hebben op het gebied van privacy. Daarom heeft Privacy Zeker een partnerprogramma ontwikkeld.  

Partnerprogramma van Privacy Zeker

Wil jij je klanten meer service bieden? Word dan partner van Privacy Zeker. Als partner kun je de dienstverlening van Privacy Zeker tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan jouw klanten en help je je klanten om AVG-proof te worden. Privacy Zeker helpt je met relevante content, zodat je je klanten goed kunt informeren rondom de privacywetgeving, denk aan een bericht voor in de nieuwsbrief of een infographic over wat te doen bij een datalek. Maar ook privacy workshop voor je klanten of toegang tot de kennisbank behoren tot de mogelijkheden. 

Meer informatie?

Vul hier het formulier in en Privacy Zeker neemt z.s.m. contact met je op.

Of kijk voor meer informatie over Privacy Zeker op https://privacyzeker.nl/.

Bron: Privacy Zeker - partner AccountancyWorld

Laatste nieuws