Novak Opleidingen: Voorlichtingsbijeenkomst NV NOCLAR

's-HERTOGENBOSCH - De Nadere voorschriften NOCLAR (NV NOCLAR) gelden voor iedere accountant per 1 januari aanstaande. NOCLAR staat voor Non Compliance with Law and Regulations oftewel het niet naleven van wet- en regelgeving. Deze Nadere voorschriften schrijven voor wat u als accountant moet doen als bij uw eigen organisatie of cliënt wet- en regelgeving niet wordt nageleefd, mogelijk niet wordt nageleefd of dreigt niet te worden nageleefd. Deze Nadere voorschriften zijn hiermee een uitwerking van een aantal fundamentele beginselen uit de VGBA.

Op 12 november aanstaande organiseert Novak bij Fletcher ‘s-Hertogenbosch te Rosmalen een voorlichtingsbijeenkomst in het kader van de NV NOCLAR voor mkb-accountants. De bijeenkomst begint om 9:30 uur en duurt tot 11:30 uur. Heeft u zich nog niet verdiept in de NV NOCLAR en vraagt u zich af wat deze Nadere voorschriften concreet van u vragen, schrijf u dan nu in voor deze voorlichtingsbijeenkomst!

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst wordt de NV NOCLAR op hoofdlijnen behandeld. Ook wordt een uitstapje gemaakt naar Standaard 4410, aangezien ook hierin aanscherpingen hebben plaatsgevonden (mede in het kader van de NV NOCLAR).

Datum 12 november @ 09:30 - 11:30
Locatie Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch
Burg Burgerslaan 50
Rosmalen, Nederland

CURSUSCODE: In aanvraag
DOCENT: Marcel Kurvers, projectleider Novak Kwaliteitssysteem
PE-UREN: 2
PRIJS NOVAK-LEDEN: € 95,00
PRIJS NIET-LEDEN: € 105,00

Novak Opleidingen aanmeldformulier

Laatste nieuws