Een kijkje in de Hyarchis keuken en kook mee!

HARMELEN - Nu denkt u dat u wordt uitgenodigd voor een kookcursus. Wel een uitnodiging, maar niet voor een kookcursus; doe mee aan de Hyarchis Inspiratiesessie voor Accountancy op 26 september of 3 oktober.

Soms zou u als accountant willen dat u mee kon denken over hóe het toekomstige softwaresysteem eruit komt te zien. En u wilt als specialist in uw vakgebied zich laten inspireren hoe uw werkomgeving er in de toekomst uit kan zien, maar óók om uw inbreng te leveren zodat het aansluit bij de wensen en eisen uit de dagelijkse praktijk.

Hyarchis is op zoek naar nieuwsgierige koks die in onze softwarekeuken willen kijken. Accountants die graag willen zien en ervaren wat Hyarchis Accountancy in de nabije toekomst te bieden heeft. Vakgenoten onder elkaar in gesprek met elkaar en met Hyarchis. Een win- win-situatie voor beide partijen; u neemt ideeën mee naar huis voor de toekomst van uw kantoor én Hyarchis neemt uw input mee in de verdere ontwikkeling. Om de inwendige mens toch niet helemaal buiten beschouwing te laten, wordt de inspiratiesessie afgesloten met een lunch. Meld u snel aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer:

woensdag 26 september en 3 oktober

Waar:

De Kloosterhoeve in Harmelen, centraal gelegen aan de A12

Tijd:

Ontvangst: 09.30  uur

Inspiratiesessie: 10.00 - 12.00 uur            

Lunch: 12.00 – 13.00 uur

Meer informatie: via Mark Ter Steege  06-15140268

Ja, ik wil deelnemen    

Laatste nieuws