MBA voor Financials

Deze Master wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI University of Business Studies. Ben je financieel professional en wil je je op het bedrijfskundige vlak breder ontwikkelen? Dan is het MBA-programma met de specialisatie voor Financials aan te bevelen. je krijgt een diepgaand inzicht in verschillende financiële en bedrijfseconomische onderwerpen en doet uitgebreide kennis op om als financial uitstekend uit de verf te komen. Deze opleiding gaat uit van de praktijk: je eigen organisatie. Daar zul je direct de vruchten van plukken. Wat je leert, kun je namelijk concreet in je eigen werksituatie toepassen. Het programma is afgestemd op werkenden en is zo ontwikkeld dat je het goed kunt combineren met een baan.

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor deze HBO Bachelor is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Zie Subsidie en belastingvoordeel voor meer informatie.

Studeren zonder passende baan

Onze opleidingen zijn zeer praktijkgericht. Heb je geen (passende) baan, dan kun je toch deelnemen aan deze opleiding. In die situatie pas je de praktijkopdrachten toe op actuele en algemene praktijksituaties. Je loopt een halfjaar stage. Dat kan aan het eind van je studie, waarbij je dit combineert met je afstuderen. Als je eerder stage wilt lopen, is dat ook mogelijk. Met een passende baan in het werkveld is een stage niet meer nodig.

Voor wie?

Je bent financieel manager of controller en je wilt diepgaande financiële kennis combineren met een brede bedrijfskundige benadering.

Aanpak

Je doorloopt 2 fases, het kern- en het topprogramma, en je studeert af. Deze MBA wordt verzorgd door topdocenten die zelf in de praktijk werkzaam zijn. In de bijeenkomsten wordt gewerkt met opdrachten uit de praktijk en cases van dagelijkse situaties op Masterniveau. De docenten zelf zijn actief op financieel-bedrijfskundig gebied. Je merkt direct dat zij diepgaande kennis van zaken hebben. Zij vormen dan ook een uitstekende sparringpartner bij uitdagingen die je in je werk tegenkomt. Zij geven je extra inzicht, dat ze hebben opgedaan uit eigen werkzaamheden. In deze praktijkgerichte Master leer je de nieuwe kennis direct in de praktijk toe te passen. Dat is zeer leerzaam en scheelt je bovendien ook tijd.

Bij deze opleiding koppel je de Master of Business Administration aan een specialisatie. In fase 2 maak je een keuze uit een aantal Masterclasses waarmee je je MBA voor Financials kleur geeft.

Toelatingsvoorwaarden

Je kunt deze Master volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie Praktische Informatie voor meer informatie.

Online leeromgeving

Je hebt toegang tot onze moderne online leeromgeving. Deze biedt je alles wat je nodig hebt om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren. Je vindt in deze omgeving:

  • Alle praktische informatie over jouw opleiding
  • Mogelijkheden om te communiceren met je docenten en medestudenten
  • Praktijkcases, opdrachten en oefenvragen om je kennis en vaardigheden op toe te passen. Zo toets je gelijk je voortgang

Bekijk hier meer informatie en schrijf u direct in.

Laatste nieuws