Wat een accountant kan leren van: een chef-kok
bron: AccountancyWorld
LEUSDEN - Natuurlijk wil je als accountant steeds verbeteren, groeien en ontwikkelen. Maar hoe? Wij bieden je graag inspiratie uit andere beroepen. Deze keer: wat een accountant kan leren van een chef-kok.
Heb je keuken griezelig goed op orde – en presteer boven verwachting
Ooit om tien uur ’s ochtends in de keuken van een sterrenrestaurant geweest? Wat je dan ziet, is voor de georganiseerde types onder ons een lust voor het oog. Een kraakheldere ruimte. Met koks die geconcentreerd snijden, roeren, bakjes vullen. Alles wordt klaargezet op de juiste plek. Zodat het tijdens de lunch en het diner perfect voor het grijpen ligt.
Als excellente accountant kijk je veel verder dan cijfers. Je hebt een missie: jouw klanten tot de best presterende maken. En in ieder geval tot financieel kerngezonde organisaties. Daarvoor is het essentieel dat jij je eigen bedrijf griezelig goed op orde hebt. Alleen dan ben je geloofwaardig en overtuigend in gesprekken over de acties van je klant.
Meer lezen? De 'Schijf van 5 voor Accountancy'
Laatste nieuws
-
19 apr ABAB en Alfa nog steeds op koers voor fusie , nieuwe naam aaff
-
19 apr Tweede Kamer wil dat Van Rij verdergaat met spaartaks
-
19 apr Economie eurozone in recessie na krimp in slotkwartaal 2023
-
19 apr Behaal CIA-certificering in één examen
-
19 apr Exact presenteert: Spot on Accountancy Talk webinar serie
-
19 apr EU-leiders nemen ‘moeilijke’ stap naar gezamenlijke spaarmarkt
-
19 apr De kracht van missie, visie en doelstellingen!
-
19 apr e-Facturatie: is iedereen aan boord
-
18 apr Bundesbank: geen krimp Duitse economie maar lichte groei
-
18 apr EU-leiders streven naar meer financiële kennis bij burgers
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan