Wat een accountant kan leren van: een chef-kok

LEUSDEN - Natuurlijk wil je als accountant steeds verbeteren, groeien en ontwikkelen. Maar hoe? Wij bieden je graag inspiratie uit andere beroepen. Deze keer: wat een accountant kan leren van een chef-kok.

Heb je keuken griezelig goed op orde – en presteer boven verwachting

Ooit om tien uur ’s ochtends in de keuken van een sterrenrestaurant geweest? Wat je dan ziet, is voor de georganiseerde types onder ons een lust voor het oog. Een kraakheldere ruimte. Met koks die geconcentreerd snijden, roeren, bakjes vullen. Alles wordt klaargezet op de juiste plek. Zodat het tijdens de lunch en het diner perfect voor het grijpen ligt.

Als excellente accountant kijk je veel verder dan cijfers. Je hebt een missie: jouw klanten tot de best presterende maken. En in ieder geval tot financieel kerngezonde organisaties. Daarvoor is het essentieel dat jij je eigen bedrijf griezelig goed op orde hebt. Alleen dan ben je geloofwaardig en overtuigend in gesprekken over de acties van je klant.

Lees hier het hele artikel

Meer lezen? De 'Schijf van 5 voor Accountancy'

Een combinatie van marktonderzoek en experts aan het woord over de 5 meest belangrijke thema's in de branche.

Download gratis

Laatste nieuws