Vacature: Belastingadviseur

BREDA - Vertrouwen krijgen van klanten. Vanwege je vakkennis. Omdat je onverwachte oplossingen brengt. En gewoon omdat je een goede relatie onderhoudt. Dat ervaar je als belastingadviseur bij Van Oers.

Werkzaamheden

Bij Van Oers ben je een generalistische belastingadviseur. Je voert besprekingen en onderhoudt persoonlijk contact met cliënten, de Belastingdienst en intermediairs. Het fiscaal uitwerken van optimale structuren en beoordelen van jaarrekeningen op fiscale aspecten zijn tevens onderdeel van jouw werkzaamheden. Hieruit signaleer je kansen voor het opstellen van adviesopdrachten en deze implementeer je. Je verzorgt bezwaarschriften en nationale- en internationale belastingadviezen. 

Het fiscale team in Breda bestaat uit zo’n 14 belastingadviseurs van verschillende niveaus. De afdeling wordt aangestuurd door 3 vennoten. 

Profiel

§  Afgeronde universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie;

§  Afgeronde RB of NOB studie;

§  3 tot 5 jaar relevante werkervaring. 

Wat je persoonlijkheid betreft: in doen en verschijning een echte professional. Je presentaties bij interne en externe bijenkomsten zijn goed, professioneel en overtuigend. Je rapportages zijn helder en nauwgezet. Kortom, de ondernemende adviseur die echt verbinding maakt met klanten.

Benieuwd naar hoe de sfeer bij Van Oers is? Bekijk dan onderstaande video.

https://youtu.be/LYn3sVIqKsQ 

Ontwikkelen
Je huidige positie is de belofte voor meer. Van Oers biedt tal van kansen om te groeien en nieuwe carrièrestappen te maken. Daarbij kun je o.a. rekenen op de Van Oers Academy, waarin we een breed programma aanbieden, van meer vakinhoudelijk gericht tot meer op de persoonlijkheid gericht.

Meer over ons

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

Meer informatie?

Van Oers Accountancy & Advies

T.a.v. Marco Lagarde

E-mailadres: werken@vanoers.nl

Telefoon: 06-47846326

Laatste nieuws