Professional Master Financieel Manager

waar? Door heel Nederland
kosten?

Gedegen financieel management zorgt voor een optimale relatie tussen organisatiestrategie en de financiële gevolgen hiervan. Daarnaast draagt het in belangrijke mate bij aan het beperken van risico’s en het benutten van mogelijkheden. Als financieel manager speel je hierin een belangrijke rol. Met deze Professional Master Financieel Manager ontwikkel je de kennis en vaardigheden om die rol nog beter te vervullen. Je gaat praktisch aan de slag met alle aspecten van managementaccounting en -control en financial accounting. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI University of Business Studies. Dit diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in de Masteropleiding Finance & Control (MFC) van NCOI.

Voor wie?

Je bent hoger opgeleid en je hebt de ambitie om je op Masterniveau te ontwikkelen op het gebied van managementcontrol en cost accounting. Deze Professional Master is bijzonder waardevol gebleken voor financieel managers en controllers.

Aanpak

De opleiding is opgebouwd uit 2 Masterclasses. Tijdens dit unieke programma ga je zelf op zoek naar je mogelijkheden en uitdagingen. Met behulp van uiteenlopende, praktijkgerichte werkvormen ontplooi je jouw persoonlijke kwaliteiten als financieel professional. Je wordt hierin begeleid door een ervaren docent met veel praktijkervaring. Zodra je dit programma hebt afgerond, zijn jouw kennis en vaardigheden op het gebied van accounting volledig ontwikkeld. Je bent bijvoorbeeld in staat jaarverslagen op te stellen en jaarrekeningen te analyseren. Je houdt hierbij onder andere rekening met specifieke voorschriften voor commerciële verenigingen en stichtingen, zorginstellingen, instellingen volkshuisvesting, banken en verzekeraars. Wij maken gebruik van de meest actuele literatuur en beschikken over een zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Je bevindt je op HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Master Finance & Control

Bekijk hier meer informatie en schrijf u direct in.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?