Masterclass Professionele Ethiek en Leiderschap

wanneer? 30 maart 2021 09:00
waar? Online en/of Utrecht
kosten? €195 of €495 voor één dag (3 of 6 PE-punten)

De samenleving verwacht van organisaties dat zij ethisch handelen. Niet alles wat bedrijven mogen en kunnen is ethisch verantwoord. Van organisaties en professionals wordt integer en professioneel gedrag verwacht. In deze masterclass verken je het terrein van business ethiek en leer je ethische dilemma’s herkennen. Organisaties die business ethiek hoog in het vaandel hebben staan, zijn beter gepositioneerd om de uitdagingen van de huidige tijd aan te kunnen en de verwachtingen van de samenleving waar te maken.

Afgelopen jaren is weer duidelijk geworden dat niet-ethisch gedrag in organisaties kan leiden tot enorme waardevernietiging. Vanuit dat perspectief is het investeren in ethisch leiderschap ook een financiële business case.

Deze masterclass is gebaseerd op fundamentele principes die gelden voor financials over de hele wereld. Je krijgt een concreet raamwerk aangereikt dat gehanteerd kan worden bij het herkennen en analyseren van business ethische vraagstukken om zo weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Doel is niet alleen om je eigen bewustzijn over business ethische vraagstukken te vergroten maar ook om je inzichten te geven over hoe je jouw organisatie verder kunt helpen bij het ontwikkelen van een control framework waarin expliciet aandacht is voor business ethische vraagstukken.

Bekijk het programma

 

Bron: NIVE Opleidingen

 

 Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?