Opleiding Data driven finance

wanneer? 6 april 2021 10:00
waar? Leusden
kosten? € 3.700,-

Het belang van data wordt bij veel organisaties inmiddels wel ingezien. Maar wat is er nog meer mogelijk met die grote hoeveelheid aan data en bijbehorende datastromen? Durft u blind te vertrouwen op de huidige output, of twijfelt u over de manier waarop de data is geïnterpreteerd?

Wilt u leren hoe data goed en slim kan worden gebruikt? Wilt u uw organisatie helpen om een data gedreven besliscultuur te ontwikkelen of te versterken? Met alle nieuwe technologieën en methoden is het als financial belangrijk om het overzicht te bewaren en verbanden te leggen. In deze opleiding leert u data goed te begrijpen, correct te interpreteren en visueel inzichtelijk te maken aan de hand van een interactief dashboard.

Zo kunt u (nieuwe) waardevolle stuurinformatie leveren die de organisatie bijvoorbeeld concurrentievoordeel of efficiencyslagen oplevert en/of bijdraagt aan groei.

Iets voor u?

-       U heeft een financiële opleiding op Hbo-niveau gevolgd of een opleiding financieel management op WO-niveau

-       U bent een financial op tactisch/operationeel niveau

-       U wilt optimaal gebruik maken van de data uit bestaande systemen voor het leveren van betrouwbare en relevante bestuurlijke informatie

Werkvorm

De opleiding is opgedeeld in vier stappen: willen, kunnen, mogen en doen. Uniek aan de opleiding is de combinatie tussen data gedreven organiseren én daadwerkelijk aan de slag gaan met data.

De opleiding Data driven finance omvat 10 lesdagen (van 10.00 – 17.00 uur) verspreid over 6 maanden. In deze opleiding leert u hoe data ingezet kan worden voor waardecreatie en hoe betrouwbare en relevante data bijdraagt aan een datagedreven besliscultuur. Na het volgen van de opleiding heeft u nieuwe data-skills ontwikkeld en bent u als financial berekend op de toekomst.

Studieduur en studiebelasting

De studiedagen zijn verdeeld over 10 dagen in 6 maanden. De studiebelasting bedraagt ongeveer 6 uur per week (excl. Lesuren).

PE-uren

Na het behalen van uw diploma ontvangt u 60 PE-uren.

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Klik hier voor meer informatie.

 

Bron: NIVE Opleidingen - partner AccountancyWorldSpotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?