Master Finance & Control (MFC)

waar? Door heel Nederland
kosten?

Deze officieel erkende Master wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI University of Business Studies. Wil jij in jouw organisatie, profit of non-profit, succesvol aan de slag met de integrale financiële besturing? Dan is deze toonaangevende opleiding voor jou als financieel professional, financieel manager of controller een buitengewoon goede keuze. Na afronding van deze Master heb je de kennis en het inzicht voor het analyseren van de financieel-economische aspecten binnen jouw organisatie. Je kunt zo ondersteuning bieden bij strategische besluitvorming en bij de verbetering van bedrijfsprocessen. Met deze Master ontwikkel je je tot professional op het hoogste niveau. Als je kiest voor dit programma, ben je verzekerd van een praktijkgerichte aanpak, absolute topdocenten en een programma dat uitstekend te combineren is met jouw drukke baan.

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor deze Master is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Zie Subsidie en belastingvoordeel voor meer informatie.

Studeren zonder passende baan

Onze opleidingen zijn zeer praktijkgericht. Heb je geen (passende) baan, dan kun je toch deelnemen aan deze opleiding. Je loopt een halfjaar stage. Dat kan aan het eind van je studie, waarbij je dit combineert met je afstuderen. Als je eerder stage wilt lopen, is dat ook mogelijk. Heb je dan al wel een baan die past bij het werkveld? Dan is een stage niet meer nodig. Je kunt je opleidingskosten volledig aftrekken van je belastbaar inkomen bij je belastingaangifte.

Voor wie?

Je bent een hoger opgeleide professional op financieel gebied en je hebt de ambitie je op Masterniveau binnen jouw vakgebied te ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld hoofd Financiële administratie, controller of lid van een managementteam en verantwoordelijk voor financiële implicaties.

Aanpak

Met deze Master ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je start met de kern van Finance & Control en gaat aan de slag met bestuurlijke informatieverzorging, financiering, financieel recht en financial accounting. In fase 2 ligt de nadruk op managerial control. Je ontwikkelt diepgaande kennis en inzicht in strategie, managementcontrol, riskmanagement, governance en compliance.

Toelatingsvoorwaarden

Je hebt een HBO Bachelor- of een academische opleiding afgerond binnen het gebied van bedrijfskunde, management of economie, aangevuld met 2 jaar relevante, strategische werkervaring. Heb je dit niet? Dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Daarnaast verzorgen wij diverse instroomprogramma’s. Zie Toelichting HBO voor meer informatie.

In de bijeenkomsten wordt gewerkt met opdrachten uit de praktijk en cases van dagelijkse situaties op Masterniveau. De docenten zelf zijn actief in controlling. Je merkt direct dat zij diepgaande kennis van zaken hebben. Zij vormen dan ook een uitstekende sparringpartner bij uitdagingen die je in je werk tegenkomt. Zij geven je extra inzicht, die ze hebben opgedaan uit eigen werkzaamheden. In deze praktijkgerichte Master leer je de nieuwe kennis direct in de praktijk toe te passen. Dat is zeer leerzaam en scheelt je bovendien ook tijd.

Bekijk hier meer informatie en schrijf u direct in.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?