MKB Belastingconsulent - 1 jaar

waar? Door heel Nederland
kosten?

Dit programma bereidt je uitstekend voor op het beroep van belastingconsulent. Het adviseren bij de toepassing van de fiscale wet- en regelgeving is een belangrijke taak in jouw (toekomstig) beroep. Zo ontwikkel je je tot de specialist die zowel de belastingaangiften verzorgt als belastingplichtigen bijstaat in geschillen met de belastingdienst. Na succesvolle afronding van deze opleiding kun je ingeschreven worden in het register voor MKB Belastingconsulenten en mag je de titel MKB BC gebruiken.

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor dit programma is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Zie Fiscaal voordeel voor meer informatie.

Voor wie?

Je wilt je op HBO-niveau ontwikkelen tot allround belastingconsulent voor zzp’ers, particulieren, ondernemers en het MKB.

Aanpak

In deze opleiding ontwikkel je essentiële kennis van en inzicht in het fiscale domein. Onze ervaren docenten zijn zelf actief in de praktijk, waardoor zij een ideaal klankbord vormen. Zo kun je praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen en benaderingen. Ook wordt de theorie steeds gekoppeld aan concrete en zeer herkenbare praktijkopdrachten, waarmee jouw inzicht wordt verdiept. Zie het programma voor de inhoud van deze opleiding.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is kennis van boekhouden gewenst. Je hebt bijvoorbeeld Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) of de opleiding MKB Belastingassistent van Markus Verbeek Praehep gevolgd. Je beschikt over een relevante werkomgeving waarin je de opdrachten uit dit HBO-programma goed kunt uitvoeren.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Vrijstelling

Vanuit dit programma kun je met 6 vrijstellingen doorstromen naar het programma MKB Belastingadviseur.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de opleiding heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

Vervolgopleidingen

  • MKB Belastingadviseur
  • HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie

Bekijk hier meer informatie en schrijf u direct in.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?