Post HBO AA Accountancy - MKB

waar? Door heel Nederland
kosten?

Een AA-titel is voor accountants van groot belang. Deze Post HBO AA Accountancy met als oriëntatierichting MKB biedt je de kans om het theoretische deel van deze titel te behalen. Deze oriëntatierichting komt voort uit de eindtermen van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA) en je rondt dan het theoretische gedeelte van de AA-opleiding af. Markus Verbeek Praehep is met zijn ruim 120 jaar ervaring al jaren de grootste opleider van financiële professionals.

Voor wie?

Je bent actief op een accountancykantoor en wilt als accountant klanten uit het midden- en kleinbedrijf bedienen.

Aanpak

De opleiding sluit volledig aan bij de actuele exameneisen en bestaat uit 5 modules. De lessen worden verzorgd door ervaren financieel professionals, die midden in de praktijk staan. De praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep zorgt ervoor dat de theorie direct toepasbaar wordt in de praktijk. Dit is een zeer prettige aanpak, met direct resultaat. Aan de hand van praktijkopdrachten en interessante cases leer je de kern van accountancy in het MKB kennen. Tijdens de opleiding heb je toegang tot onze online leeromgeving.

Vooropleiding

Je bent rechtstreeks toelaatbaar tot deze opleiding met een HBO Bachelor Accountancy nieuwe stijl van Hogeschool Markus Verbeek Praehep. Met de vooropleidingen HBO Bachelor Accountancy van andere instituten, een HBO Bachelor Accountancy oude stijl, HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, HBO Bachelor Bedrijfseconomie of een andere relevante Bacheloropleiding, ben je eveneens toelaatbaar. Je moet dan wel eerst een deficiëntieonderzoek uit laten voeren door ons om te bepalen welke mogelijke tekortkomingen je hebt vanuit je vooropleiding. Daarmee wordt voor jou duidelijk welk schakelprogramma je dient te volgen, zodat je voldoet aan de voorwaarden om in te kunnen stromen in de Post HBO-fase. Deze voorwaarden volgen vanuit de strikte vooropleidingseisen die de CEA en de NBA hebben vastgesteld voor alle accountancyopleidingen in Nederland. De omvang van het schakelprogramma verschilt per vooropleiding. Voor kandidaten met een vooropleiding HBO Bachelor Accountancy van een ander instituut of een Accountancy Bachelor oude stijl is het schakelprogramma beperkt. Een deficiëntieonderzoek kun je aanvragen met een formulier. We bekijken wel alvast met welke module(s) je in ieder geval kunt starten. Hierdoor loop je geen onnodige studievertraging op en kun je meteen aan de slag.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Praktijkopleiding AA

Ben jij van plan om je ook te registreren als AA-accountant, dan dien je naast deze opleiding ook deel te nemen aan de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB. Wij bieden je deze mogelijkheid en adviseren de praktijkopleiding tegelijk te volgen. Bovendien is het mogelijk om de opdrachten die je uitvoert in het kader van de praktijkopleiding in te brengen als moduleopdracht binnen de deze Post HBO AA Accountancy - MKB.

Vervolgpleiding

  • Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB
  • Master Finance & Control (MFC)

Bekijk hier meer informatie en schrijf u direct in.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?