Het event van NU!

wanneer? 2 oktober 2018 12:00
waar? Amersfoort
kosten? Gratis

Er wordt veel gesproken over de toekomst. Blockchain, AI, big data en ga zo maar door. Heel interessant, maar waarom kijken we niet naar wat vandaag mogelijk is, in plaats van wat over een paar jaar misschien kan?

 

Dit is precies wat we willen doen tijdens Het event van NU! Een evenement georganiseerd door zes softwarepartners die zijn gespecialiseerd in accountancy. We bieden je een programma met oplossingen waar je vandaag nog mee aan de slag kunt.

 

De middag wordt begeleid door Roelof Hemmen – dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio en voormalig anchor van het RTL Nieuws – met van iedere partner een krachtige hands-on product presentatie. Gedurende deze middag kun je al je vragen stellen en maken we de vertaalslag naar de ideale softwareoplossing voor jouw kantoor.

 

De softwarepartners:

 

PinkWeb
Accountancy klantenportaal Cliënt Online ondersteunt accountants bij het optimaliseren van hun werkprocessen en de communicatie met hun cliënten en uitvragende partijen.

 

RADAR software
De CRM-oplossing van RADAR organiseert het relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie voor accountantskantoren.

 

Payt
Payt is het grootste geautomatiseerde debiteurenbeheerplatform van Nederland. De uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat gebeurt door het proces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Door geautomatiseerd debiteurenbeheer te integreren met online krediet kunnen klanten van Payt tevens over werkkapitaal op maat beschikken.

 

MUIS Software
iMUIS Online is hét online platform voor ondernemers, accountants en de samenwerking tussen beiden. Alle zaken zijn vanuit één centraal punt te verzorgen. Van online boekhouding tot en met jaarrapportage.

 

Dapas
De “Dapas Process Manager” is de enige workflow engine binnen de accountancy. De DPM zorgt voor optimalisatie en standaardisatie van alle werkprocessen binnen het accountantskantoor. Vanwege grote behoefte uit de markt is er begin 2018 een start gemaakt met een nieuwe uitdaging de “Dapas Compliance Manager”. De DCM draagt zorg voor de gehele klant- en opdrachtacceptaties/continuaties. Natuurlijk cloud based en vanwege de roots in de accountancy, 100% ontwikkeld vanuit de gebruiker. Dapas staat voor optimalisatie, compliance en inzicht van het werkproces binnen het accountantskantoor.

 

MLE
Genereer met MLE samenstel in één werkproces een fraai jaarrekeningrapport, SBR rapportages en een kwalitatief hoogwaardig samensteldossier. MLE controle is de accountancysoftware voor risicogerichte controles met een heldere ‘story of the audit’.

 

Registreer gratis.Poll
Ik heb voldoende mogelijkheden om thuis te werken
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?