Debatsessie: 'Het moreel kompas'

wanneer? 1 juni 2017 13:30
waar? NBA, Amsterdam
kosten?

Stel u bent werkzaam als RA of AA (accountant in business) in de bancaire sector. En u wordt geconfronteerd met een moreel dilemma op het werk of op het raakvlak tussen van werk en privé.

 

Waar laat u zich dan door leiden? Valt u terug op “formele” systemen als de bankierseed, de accountantseed of de VGBA? En welke rol vervult uw eigen morele kompas hierbij?

 

Bankiers en accountants liggen in de publieke opinie onder het vergrootglas. Reden voor de NVB en NBA accountants in business om deze thematiek op interactieve wijze met u uit te diepen om uw kompas aan te scherpen.

 

Graag nodigen de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en de NBA accountants in business u hierbij uit voor een debatsessie op donderdag 1 juni as van 14.00 – 17.00 uur, inclusief borrel, bij de NBA te Amsterdam.

 

Met inleidingen door:

 

 
Roderik Meeder

Roderik Meeder werkt bij de Rabobank en is met zijn team verantwoordelijk voor de half jaarcijfers, jaarrekening van de Rabobank en de maandrapportage aan de raad van bestuur. Daarnaast is hij sinds september 2014 voorzitter van de adviescommissie Cultuur, Ethiek en Gedrag van het NBA. Deze commissie adviseert het bestuur van de NBA.

Boudewijn de Bruin (Hoogleraar finance ethiek)

Boudewijn de Bruin houdt zich als hoogleraar finance ethiek (Groningen) bezig met thema's als de bankierseed, morele verantwoordelijkheid van bankiers, en de deugden van de accountant.

 

13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee
14.00 - 16.00 uur Inleidingen door Boudewijn de Bruin & Roderik Meeder en debat
16.00 - 17.00 uur Borrel en netwerken


Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?