Basiscursus Novak Kwaliteitssysteem

wanneer? 13 februari 2018 09:30
waar? Rosmalen
kosten? Novak-leden betalen € 120,00 (exclusief btw) en niet-leden betalen € 150,00 (exclusief btw).

DEN HAAG - Bent u beginnend gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem en wilt u meer leren over de basisfunctionaliteiten in Scienta, het kantoorspecifiek maken, het verwerken van updates en het gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem in de praktijk? Geef u dan op voor de ‘Basiscursus Novak Kwaliteitssysteem'. 

 

De ‘Basiscursus Novak Kwaliteitssysteem' wordt op dinsdag 13 februari gehouden in Rosmalen (Fletcher Den Bosch) en op dinsdag 20 februari in Amersfoort (Mercure Amersfoort). Tijdens de basiscursus leert u om efficiënt te werken met het Novak Kwaliteitssysteem in Scienta, de basisfunctionaliteiten van de software op juiste wijze toe te passen en het Novak Kwaliteitssysteem voldoende kantoorspecifiek te maken, zodat deze voldoet bij de periodieke kwaliteitstoetsing. 

 

Beide cursussen beginnen om 9:30 uur en duren tot 12:30 uur. 3 PE-uren zijn in aanvraag. Novak-leden betalen € 120,00 (exclusief btw) en niet-leden betalen € 150,00 (exclusief btw). 

 

U kunt zich via onderstaande links inschrijven: 

·         Basiscursus Novak Kwaliteitssysteem, 13 februari 2018 in Rosmalen;

·         Basiscursus Novak Kwaliteitssysteem, 20 februari 2018 in Amersfoort

 

 

Het minimaal aantal deelnemers per cursus bedraagt 8. Het maximaal aantal deelnemers per cursus bedraagt 25.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?