Het (MKB) familiebedrijf

wanneer? 15 december 2017 09:30
waar? Van der Valk Houten
kosten? Bekijk ons aanbod voor leden en niet leden op de inschrijfpagina

Familiebedrijven presteren beter dan vergelijkbare ‘gewone’ bedrijven. Waarom? Op 15 december duiken we in dit onderwerp en krijgt u antwoord op deze vraag. Diverse sprekers vertellen deze dag vanuit hun ervaring en expertise over diverse aspecten van het familiebedrijf.

 

Reynier van Bommel van het bekende familiebedrijf van Bommel Schoenen (sinds 1734!) vertelt onder andere hoe de negende generatie de overgedragen kennis en familiewaarden toepast in de huidige bedrijfsvoering.

 

Drs. Mirelle Pennings directeur Rabobank Corporate Clients Netherlands, deelt welke (latente) klantbehoefte leidend zijn voor het adviseren van familiebedrijven en welke eisen dit aan kennis en competenties van adviseurs stelt.

 

Prof. mr. dr. Bernard Schols, Hoogleraar Successierecht en Belastingen van rechtsverkeer, houdt vele voordrachten over mystiek van het schenken van erven, civiel en fiscaal. Hoe is zijn visie op het gebied van estate planning als het gaat om een familiebedrijf? Hij benadert dit vanuit zijn eigen ‘schijf van vijf’.

 

Stefan Jansen RA is toezichthouder/adviseur bij ondernemingen, wo. familiebedrijven. Hij heeft samen met prof. dr. Roberto Flören namens de Nyenrode Business Universiteit onderzoek gedaan naar het gedrag van familieondernemingen en hun families. Zijn bevindingen en ervaringen deelt hij tijdens ons seminar.

 

Datum en plaats: 15 december, Van der Valk Houten

 

Tijd: 09.30 tot 16.00 uur

 

PE: NBA 5 uur | RB 1 fiscale punt en 3,5 algemene punten

 

Direct inschrijven?
Klik hier om naar de juiste pagina te gaan met de overige informatie en inschrijfmogelijkheid.Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?