Voorlichtingsbijeenkomst Novak Kwaliteitssysteem

wanneer? 21 november 2017 15:00
waar? Rotterdam
kosten? Gratis

Nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem en moet u de NVKS nog binnen uw kantoor implementeren? Kom dan naar de gratis ‘Voorlichtingsbijeenkomst Novak Kwaliteitssysteem’, die op 21 november wordt gehouden in de omgeving van Rotterdam en op 28 november in Zwolle. 

 

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst maakt u kennis met het Novak Kwaliteitssysteem. Raak overtuigd van de innovatieve wijze van verwerking van nieuwe regelgeving in een digitale omgeving. U kunt er vervolgens ook voor kiezen om gebruik te maken van de najaarsactie om over te stappen op het enige digitale kwaliteitssysteem in Nederland dat volledig voldoet aan de NVKS.

 

Heeft u een kantoorlidmaatschap bij de stichting Novak? Dan profiteert u tot eind dit jaar van 50 procent extra korting op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem, het meest complete en meest innovatieve kwaliteitssysteem voor mkb-accountantskantoren in Nederland.

 

Bent u nog geen kantoorlid van de stichting Novak? Geen probleem. Door nu een kantoorlidmaatschap af te sluiten profiteert u alsnog van bovenstaande aanbieding. U krijgt een gratis Novak-lidmaatschap tot 31 december 2017 en hoeft daarnaast geen entree-fee van € 250,- te betalen! Vanaf 2018 betaalt u voor het Novak-lidmaatschap jaarlijks € 250,- (exclusief btw) tot wederopzegging.

 

De voorlichtingsbijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De docenten zijn Marcel Kurvers, projectmanager van het Novak Kwaliteitssysteem, en Thijs van der Linden AA, adviseur mkb-accountancy bij Novak.

 

U kunt zich via onderstaande links aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst in:

 

·         omgeving Rotterdam (21 november 2017);

·         Zwolle (28 november 2017).Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?