Cursus ‘Praktijkgericht implementeren van de NVKS’

wanneer? 5 december 2017 09:30
waar? Rosmalen
kosten? € 350,- voor Novak leden (niet-leden betalen €400,-)

Vanaf 1 januari 2018 dienen de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS) binnen uw accountantskantoor te worden toegepast. Voorafgaand hieraan dient u de NVKS te implementeren. Dit betekent dat u, voordat u de NVKS kunt toepassen, een aantal stappen moet zetten.

 

Tijdens de cursus ‘Praktijkgericht implementeren van de NVKS’ wordt u meegenomen in het gedachtengoed van de NVKS om van daaruit de praktische vertaalslag te maken naar de praktijksituatie binnen uw kantoor voor de implementatie van de NVKS.

Het ochtendprogramma bestaat uit een theoriedeel met diverse voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Tijdens het middagprogramma gaat u zelf aan de slag om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de nadere invulling van de NVKS binnen het kantoor. Zo gaat u onder begeleiding aan de slag met vereisten vanuit de NVKS, zoals het ontwikkelen van een kwaliteitsbeleid vanuit uw kwaliteitsambitie en het in kaart brengen van risico’s die uw kwaliteitsbeleid en kwaliteitsambitie bedreigen. Ook leert u hoe u aan de onderkende risico’s maatregelen en procedures koppelt om deze risico’s terug te brengen tot een aanvaardbaar niveau. Tot slot leert u hoe u praktisch een kwaliteitsreview kunt uitvoeren. U kunt dan  jaarlijks invulling geven aan de verplichte evaluatie vanuit de NVKS.

 

Bent u binnen het kantoor als verantwoordelijke aangewezen om de NVKS te implementeren maar heeft u zich nog niet of onvoldoende verdiept in de NVKS, schrijf u dan snel in voor de cursus ‘Praktijkgericht implementeren van de NVKS’.

 

Door de grote belangstelling voor deze cursus zijn de volgende aanvullende data gepland:

 

·         24 november omgeving Nieuwegein;

·         5 december omgeving Rosmalen;

·         19 december omgeving Amersfoort.Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?