Up-to-date boekhouding: van verwerking tot advies

wanneer? 22 maart 2022 10:00
waar? Webinar
kosten? Gratis

Visionplanner en Yuki zijn volledig met elkaar geïntegreerd. Alle cijfers vanuit Yuki worden automatisch ververst binnen Visionplanner. Met Visionplanner heb je snel inzicht in jouw financiële resultaten van vandaag én de toekomst. Lees eenvoudig de actuele cijfers uit de Yuki online boekhouding en Visionplanner berekent automatisch de voorspelling van de financiële ontwikkeling van de onderneming. Zo heeft de ondernemer direct een prognose voor het aankomende jaar en kan er meteen gestuurd worden op basis van real-time inzicht.

 

Benieuwd naar de koppeling tussen Yuki en Visionplanner en welke voordelen dit je kan brengen in je dagelijkse werk? Schrijf je dan in voor de gezamenlijke webinar van Yuki en Visionplanner in samenwerking met Facet op dinsdag 22 maart om 10:00 uur.

 

Erik Boender, Customer Success Manager bij Yuki, gaat in gesprek met Arnoud Brouwer van Facet Accountants & Adviseurs over de software van Yuki en Visionplanner en de integratie tussen de 2 pakketten.

 

Er komen onder andere praktijkvoorbeelden aan bod waarin Arnoud vertelt hoe hij de software inzet richting zijn ondernemers.

 

Lees meer en schrijf je in!

 

 

Bron: Visionplanner - partner AccountancyWorldHet Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?