Webinar Hoe onderscheid je jezelf als financieel professional?

wanneer? 30 november 2020 20:30
waar? Webinar
kosten? Kosteloos

Het is een roerige periode voor financials. Ons vak verandert door ontwikkelingen in de automatisering, robotisering en data science, financiële rapportages opleveren alleen is niet meer genoeg. Er wordt meer van je verwacht. Bovendien heeft de coronacrisis nu al harde klappen veroorzaakt, die leiden tot onzekerheid op de arbeidsmarkt. Hoe blijf je als financieel professional overeind en maak jij het verschil met al die anderen? Waarom ben jij juist degene die je werkgever of de klant nodig heeft? En hoe denken werkgevers daar eigenlijk over?


Tijdens dit live webinar praten we met opleiders, werknemers én werkgevers en bespreken verschillende manieren om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Centraal staat de vraag: wat moet ik doen om een toekomstbestendige financieel professional te zijn en te blijven? En welke keuzes kan ik hierin maken? Nee, dat is niet alleen kijken in een glazen bol. Op 30 november a.s. krijg je concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt.

 

IK MELD ME AAN

 

Datum en tijd

Maandag 30 november 2020 van 20.30 tot 21.15 uur

 

Gastsprekers

  • Gwen van Berne, CMA, CFO bij RIPE NCC
  • Han Stoop, Chief Financial Officer en Register Controller 
  • Frank Bakker, Directeur Markus Verbeek Praehep

Programma

Onze host Belinda Kerkhove en MVP-directeur Frank Bakker voeren tijdens het webinar een rondetafeldiscussie met prominenten uit het werkveld. Verantwoordelijken die voor hun organisatie deze keuzes moeten maken en zelf ook als financial met hun voeten in de modder staan of hebben gestaan. We spreken onder andere met Han Stoop, Chief Financial Officer en Register Controller, en Gwen van Berne CMA, CFO bij RIPE NCC over hun ervaringen en uitdagingen in deze tijden en wat zij verstaan onder de ideale financieel professional.

 

Daarnaast laten we tijdens het webinar een aantal financiële beslissers uit diverse branches aan het woord over hoe zij hun financiële toppers selecteren uit het grote aanbod aan financieel professionals. Na afloop van het webinar weet je welke stappen je moet zetten om relevant te blijven als financieel professional.

 

Interactief

Dit is een interactief webinar. Dat betekent dat je tijdens de live-uitzending vragen kunt stellen via de chatfunctie. Je kunt het webinar ook op een later tijdstip terugkijken. Vragen stellen is dan niet meer mogelijk. Heb je nu al vragen? Stel ze gelijk bij je aanmelding! Dan kunnen we ze mogelijk al verwerken in het webinar.


Deelname aan het webinar is kosteloos. Ben jij erbij? Zet deze datum in je agenda en meld je aan:

 

IK MELD ME AAN

 

 

Bron: Markus Verbeek Praehep - partner AccountancyWorldHet Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?