Wwft naleven zonder hoofdpijn

wanneer? 30 juni 2020 10:00
waar? Online kennissessie
kosten? Gratis

Naleven van de Wwft wordt steeds strenger. AML richtlijnen volgen elkaar sneller op. Het probleem: veel accountants weten niet precies waar ze aan moeten voldoen. Daarom is het goed om je bij te laten praten over de laatste regelgeving. Op 30 juni organiseren we samen met Grub voor Accountants een kennisevent. Interessante sprekers en uiteraard de rol van slimme software die je in dit proces kan ondersteunen. 

 

Elke accountant moet Wwft-compliant zijn. Maar hoe dan?

 

Even Grubben.
Grub is de meest complete Wwft-compliance oplossing in Nederland, speciaal ontwikkeld voor accountants en administratiekantoren. Het is geen pleister, niet een oplossing voor één of twee onderdelen van de Wwft, maar een totaalontzorger: Grub is de enige oplossing waarmee je aantoonbaar voldoet aan ALLE wettelijke Wwft-richtlijnen.

 

Naast een update over de regelgeving laten we je zien hoe de software van Grub je kan ondersteunen bij het naleven van de WWFT. De juiste vragenlijsten, de correcte en actuele achtergrondinformatie over cliënten, alles vastgelegd en intern te delen.

 

Meld je aan voor het online kennisevent op 30 juni van Grub & Visionplanner. De sprekers nemen je aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden mee door de regelgeving en geven je praktische handvatten voor een goed proces.

 

Het programma.
  • Accountant (Endymion Struijs) schetst de situatie op het gebied van de Wwft, en dat wat er nodig is.
  • Advocaat (Anke Feenstra, gespecialiseerd in cases rondom witwassen) bespreekt de ingewikkeldheid van de wetten en de gevolgen bij niet naleven ervan.  
  • Christiaan Dappers, ComplianceWise, Grub, laat zien dat je met Grub het meest complete antwoord op de Wwft krijgt, 'at your fingertips’.
  • En last but not least. Wat kan Visionplanner voor de accountancy betekenen? 

 

Schrijf je snel in!

 

Meer informatie en inschrijven

 

 

Bron: Visionplanner - partner AccountancyWorldHet Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?