Digitaal Overtuigen door Marijn Moerman

wanneer? 8 mei 2020 14:00
waar? Online masterclass
kosten? Gratis
Nu een groot gedeelte van Nederland vanuit huis werkt, is de videovergadering een populair middel om met collega’s of klanten in contact te blijven. Maar hoe organiseer je een effectieve online vergadering? En hoe komt je boodschap goed over?
 

Op vrijdag 8 mei om 14.00 uur zal presentatietrainer en retorica Marijn Moerman deel één van een tweedelige online masterclass geven over digitaal overtuigen. Daarin bespreekt ze hoe je je kunt voorbereiden op een online meeting, de do’s en dont’s daarvan, en wat je kunt doen om zakelijk te combineren met een persoonlijke benadering. Denk hierbij aan de juiste tone of voice en de non-verbale communicatie tijdens een presentatie of een pitch.De tweede masterclass is op vrijdag 15 mei om 14.00 uur. Tijdens deze online sessie bespreken we of je de gekregen handvatten hebt kunnen toepassen. Natuurlijk heb je dan ook de kans om verdere vragen te stellen aan Marijn.

 

Wil jij je online performance verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de online Yuki Marketing Days: Digitaal overtuigen.

 

 

Bron: Yuki - partner AccountancyWorldSpotlight
Spotlight
Spotlight
Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Advertentie
uw banner hier?