Webinar: De (on)zin van digitale transformatie voor financieel professionals

wanneer? 4 november 2019 20:30
waar? Webinar
kosten? Gratis
Datum en tijd
Maandag 4 november van 20.30 tot 21.15 uur
 
Gastsprekers
Sjon Post, Programmamanager van IT-opleider Computrain
Frank Bakker, Directeur Markus Verbeek Praehep
 
Bestaat jouw baan straks nog? De rol van de financieel professional is in ontwikkeling. De vraag naar financieel professionals is de afgelopen jaren toegenomen, maar er verdwijnen in de sector ook banen als gevolg van automatisering en robotisering. Wat betekent deze digitale transformatie voor financieel professionals en hun carrière? En hoe zorg je ervoor dat je optimaal bent voorbereid op technologische ontwikkelingen, nu én in de toekomst? Op 4 november 2019 krijg je om 20.30 uur tijdens dit webinar van Markus Verbeek Praehep antwoord op deze en andere vragen.
 

Aanmelden Webinar

 
Programma
Te gast zijn Sjon Post, Programmamanager van IT-opleider Computrain en Frank Bakker, Directeur van Markus Verbeek Praehep. Tijdens het webinar legt onze host Belinda Kerkhove onze gasten onder andere de volgende vragen voor:
  • Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Welke daarvan raken de financieel professional?
  • Hoe relevant zijn de ontwikkelingen voor verschillende branches?
  • Moeten financials zich per se verdiepen in IT en Data Science?
  • Waar ligt de grens tot waar je je moet ontwikkelen?
  • Dreigt het vak van accountant of financieel professional op te houden met bestaan als gevolg van digitalisering?
  • Welke functies zijn er daadwerkelijk verdwenen de laatste jaren?
  • Hoe ziet de ideale financieel professional eruit?
Op 4 november a.s. maken we je wegwijs in het web van termen met betrekking tot digitale transformatie en geven we je handvatten om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door opleidingen te volgen op het gebied van Data Science, maar ook Soft Skills ten behoeve van jouw rol als (strategisch) adviseur. We geven een compleet beeld van de ontwikkelingen, zowel op korte als lange termijn.
 
Het webinar vindt plaats op maandag 4 november 2019 van 20.30 tot 21.15 uur. Reserveer de datum alvast in jouw agenda en meld je aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 

Aanmelden Webinar

 
Doe actief mee en/of stel vragen
Bekijk je dit webinar live? Doe dan via de chatfunctie actief mee en/of stel vragen. Komt het tijdstip niet uit? Kijk het webinar dan later terug. Je kunt dan echter geen vragen meer stellen.
 
Het vakgebied is constant in verandering. Het uitbreiden van je kennis is cruciaal. Daarom werkt Markus Verbeek Praehep intensief samen met businesspartners als Computrain om je een compleet en actueel aanbod aan vakopleidingen en trainingen te kunnen bieden op het gebied van Data Science, Business Intelligence en AI, toegespitst op ons vak.
 


Het Accountancyworld netwerk
Accountancyworld verbindt professionals uit de Finance met elkaar. Word ook onderdeel van Accountancyworld!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?